Francesco Planckaert toont hoe hun terrein overstroomd is.
Volledig scherm
Francesco Planckaert toont hoe hun terrein overstroomd is. © Instagram

Noodweer treft ook De Planckaerts: “Dit hebben we nog nooit meegemaakt”

ShowbizzDe hevige regenval in de Ardennen heeft ook de familie Planckaert getroffen. Hun terrein in Lesterny, een dorp in de provincie Luxemburg, staat deels onder water. 

32 reacties

 • WILLIAM ARIJS

  2 maanden geleden
  Alles wordt volgebouwd. Steen en beton. Waar moet het water nog intrekken? Riolering zit vol met afval dat wij niet sluikstorten.
 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  De natuur wreekt hem, is overal wel iets
 • Marc Van Driessche

  2 maanden geleden
  De overstroomde gebieden goed noteren en aftekenen, in de toekomst de huizen daar afbreken of verhogen en absoluut ook bouwverbod in die gebieden, zo kunnen we de klimaatsveranderingen de baas.
 • Patrick van hoeylandt

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat men eindelijk beseffen dat er een betonstop moet komen en beter geïnvesteerd moet worden in bufferbekkens om water beter op te vangen ook al is deze situatie extreem. Deze bekkens zijn dan ook handig in periodes van grote droogte.
 • robert van nuffel

  2 maanden geleden
  was 50 jaar geleden ook zo maar er waren minder huizen onze caravan weg gespoeld door overstroming maas
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.