‘Nonkels’: “Af en toe functioneel naakt, maar zeker geen porno-reeks”

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassende dragqueen-act op het Schlagerfestival
  Play
  Muziek

  KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassen­de drag­queen-act op het Schlager­fes­ti­val

  Het was gisteren weer tijd voor de polonaise. Het Schlagerfestival trapte zijn zestiende editie op gang met levenslied-toppers als Willy Sommers, Lisa Del Bo en Luc Steeno. De presentatie van het festival nam Kürt Rogiers opnieuw voor zijn rekening - al voor de zevende keer op rij. “De kans is groot dat ik, naast het aankondigen van de artiesten, weer op een verrassende wijze opduik”, verklapte hij onlangs in onze krant. En zo geschiedde: het Schlagerfestival bracht - letterlijk - de diva in Kürt naar boven. De presentator verraste het publiek toen hij in stiletto’s en glitterjurk, met opgemaakt gezicht en pruik op, op het podium flaneerde tussen Sally Monella en Star, twee professionele dragqueens. Daar zongen ze ‘This is My Life’ van Shirley Bassey.
 3. 
Internationale acrobaten, dragqueens én showgirls: Cabaret en variété zijn aan een revival bezig in Vlaanderen
  PREMIUM
  SHOWBIZZ

  Interna­ti­o­nale acrobaten, dragqueens én showgirls: Cabaret en variété zijn aan een revival bezig in Vlaanderen

  Cabaret, variété, revue... Die wonderlijke mix van humor, muziek en spektakel is een showbizztak die in Vlaanderen in het recente verleden een beetje in het verdomhoekje zat. Te oubollig, passé, op sterven na dood. Dat waren de conclusies die vaak werden getrokken als het over die klassieke shows ging. Maar kijk: het genre lijkt zichzelf nu heruit te vinden. En met resultaat. ‘Primo’ legt de weg naar hernieuwde populariteit uit.