Nog te jong voor rijbewijs, maar nu al eigenaar van peperdure wagen: zoon Ilse De Meulemeester beleeft topverjaardag

Instagram
Conrad Janssens, de zoon van ex-Miss België Ilse De Meulemeester en zakenman Glenn Janssens, viert vandaag zijn zeventiende verjaardag. Van zijn vader kreeg de jongen een spiksplinternieuwe wagen cadeau. Dat terwijl Conrad nog te jong is om te rijden.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Dankjewel papa voor dit gekke geschenk”, schrijft Conrad bij de foto. “Ik beloof dat ik veilig zal rijden, maar eerst moet ik nog mijn rijbewijs halen.” Aangezien je in België 17 jaar moet zijn vooraleer je het theoretische examen mag afleggen, kan Conrad daar nu voor beginnen oefenen. Vooraleer hij echt alleen de baan op mag, moet Conrad nog een jaartje wachten tot zijn achttiende verjaardag. 

De wagen die Conrad kreeg is van het merk Bentley. De auto werd van een persoonlijke nummerplaat voorzien, daarop zijn de initialen van de jarige tiener te lezen. 

Dat Conrad welgesteld opgroeit, laat hij graag merken op Instagram. De tiener, die bijna zijn helikopterbrevet op zak heeft, plaatste recent nog een foto waarop hij poseerde naast een privéhelikopter. “Hoe was de klimaatmars voor jullie?”, schreef hij bij de foto.

RV162 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frans Jeunen

  Veel plezier met je auto geniet ervan maar blijf jezelf en blijf heer in verkeer geld is gemakkelijk maar maakt door de tijd niet gelukkig

 • vryna damart

  Geniet ervan, het is niet iedereen gegeven, maar blijf wel een aangenaam vriendelijk persoon zonder al te veel 'jââr', dan is 't plaatje perfect ;-).

 • dirk gommaerts

  Ik kreeg een fiets met 3 "vitessen" op mijn 17de verjaardag. En ik was de koning te rijk. Tijden veranderen. Maar we waren blijkbaar groener dan vele spijbelaars.

 • Laetitia David

  Het zijn wel de auto van zijn pa en geen nieuwe Bentley. Hij heeft gewoon een nummerplaat van 1.000 als kado gekregen. De foto is dus gewoon een fake om reacties te krijgen... Nb ik ken verschillende "pubers" die een nummerplaat met hun naam als cadeau gekregen hebben.

 • Jos Vanhoedenaghe

  Moest verboden worden voor onervaren beginnelingen, maar misschien zal zijn papa er wel mee rijden.