Tom Mann moest op z'n trouwdag afscheid nemen van verloofde Danielle
Volledig scherm
Tom Mann moest op z'n trouwdag afscheid nemen van verloofde Danielle © Instagram

“Nog steeds in shock”: Britse ‘X-Factor’-deelnemer moest drie weken geleden afscheid nemen van verloofde op huwelijksdag

CelebritiesDrie weken geleden sloeg het noodlot toe voor Tom Mann (28), die bekend is van de Britse versie van ‘X-Factor’. Op wat de mooiste dag van z'n leven zou worden, moest hij afscheid nemen van z’n verloofde Dani. Tom is nog steeds in shock, geeft hij toe op sociale media. De oorzaak van het plotse overlijden van Dani, is niet bekendgemaakt.

0 reacties

 1. ‘Bijltjesdag’ bij VRT: reportagemaakster Annick Ruyts ontslagen na carrière van 33 jaar, Phara de Aguirre ziet collega’s wenen op de gang
  TV
  142

  ‘Bijltjes­dag’ bij VRT: reportage­maak­ster Annick Ruyts ontslagen na carrière van 33 jaar, Phara de Aguirre ziet collega’s wenen op de gang

  Bij de openbare omroep VRT vinden momenteel de gesprekken plaats met 41 medewerkers die eind dit jaar gedwongen moeten vertrekken in het kader van het transformatieplan. Het totale aantal ontslagen in de besparingsperiode tot 2025 is wel verder teruggedrongen tot 61 voltijdse equivalenten, zegt VRT-woordvoerder Bob Vermeir. Onder meer reportagemaakster Annick Ruyts deelde op haar Facebookpagina dat de openbare omroep haar aan de deur gezet heeft. Phara de Aguirre (61) beschreef op Twitter dat de aangeslagenheid onder de collega’s groot is.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. KIJK. K3 maakt een vaartocht en dat loopt grondig mis: “Pas op!”
  Play
  BV

  KIJK. K3 maakt een vaartocht en dat loopt grondig mis: “Pas op!”

  In ‘K3, één jaar later’ is te zien hoe de K3'tjes beslissen om op hun vrije dag achter het stuur van hun eigen “love boat” te kruipen. Maar echte “liefdeskapiteinen” zijn het niet, zo botsen ze meermaals tegen de oever aan en hebben ze het moeilijk met het ontwijken van andere boten. In bovenstaande video is te zien hoe de nodige chaos heerst bij het drietal. “Alle begin is moeilijk”, besluit Hanne.