Jeroen Rietbergen.
Volledig scherm
Jeroen Rietbergen. © ANP

Nog een vermeend slachtoffer van Jeroen Rietbergen stapt naar de politie

ShowbizzEen vrouw die zegt slachtoffer te zijn geworden van seksueel grensoverschrijdend gedrag door Jeroen Rietbergen (50), stapt naar de politie. De dame was geen deelnemer aan ‘The Voice of Holland’, maar door de commotie die nu rond dat tv-programma is ontstaan, heeft zij besloten alsnog haar verhaal te doen.

3 reacties

 • Frank Slaets

  4 maanden geleden
  Zucht.. niemand gaat aanranding minimaliseren maar hopelijk blijven we enige objectiviteit behouden. Herinneren we nog wie Me Too heeft opgestart? Wat de ware toedracht was?
 • willy zachel

  4 maanden geleden
  Waarom worden die kwasten niet aangehouden en word er geen onderzoek gedaan ?
 • nico de haan

  4 maanden geleden
  Snap niet dat die kerel nog kon werken.
 1. Amber Heard sluit getuigenissen erg emotioneel af: “Mensen zeggen dat ze mijn baby in de microgolf willen steken”
  Celebrities
  20

  Amber Heard sluit getuigenis­sen erg emotioneel af: “Mensen zeggen dat ze mijn baby in de microgolf willen steken”

  Na zes spectaculaire weken zit de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard er bijna op. Donderdag kwamen de laatste getuigen aan het woord, waaronder ook Amber zelf. De actrice, die 100 miljoen dollar schadevergoeding eist van haar ex, kwam als laatste aan het woord en werd opnieuw erg emotioneel. Ze vertelde zwaar getraumatiseerd te zijn, niet alleen door haar relatie met Depp, maar ook door de afgelopen weken. “Het is al zo pijnlijk en vernederend geweest. Ik hoop dat niemand anders dit ooit moet meemaken. Ik wil gewoon dat Johnny mij met rust laat”, klonk het. Morgen volgen de slotpleidooien, waarna de jury zich terug zal trekken voor beraadslaging.