Exclusief voor abonnees

Noah en Zenna Herman treden uit de schaduw van vader Sergio: "In de keuken is papa streng, maar thuis is hij heel normaal"

Voor het tv-programma 'Ellemiekes KIDchen' op Njam! helpen Noah en Zenna hun mama in de keuken. Eerder dook het drietal al samen op in haar kookboeken.
Studio 100 Voor het tv-programma 'Ellemiekes KIDchen' op Njam! helpen Noah en Zenna hun mama in de keuken. Eerder dook het drietal al samen op in haar kookboeken.
Vader is een god achter het fornuis, moeder een gevierd presentatrice in Nederland. Grote voorbeelden, maar dat schrikt de zoontjes van Sergio Herman (50) en Ellemieke Vermolen (43) niet af. Onder de vleugels van hun mama maken Noah (9) en Zenna (11) zondag hun tv-debuut. "Thuis kookt zij veel vaker dan papa."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.