Sean Connery als James Bond.
Volledig scherm
Sean Connery als James Bond. © Corbis via Getty Images

‘No Time To Die’-regisseur heeft kritiek op oudere Bondfilms: “James Bond was een verkrachter”

FilmCary Joji Fukunaga (44), regisseur van de laatste nieuwe Bondfilm ‘No Time To Die’, keurt de handelingen van 007 in enkele vorige films niet goed. “Hij was eigenlijk een verkrachter”, meent de man. 

9 reacties

 • louis traets

  2 weken geleden
  no time to die is hot nog toe de beste bond film die al gemaakt is. heel benieuwd naar de volgende bond acteur. tenzij craig zich nog geroepen voelt om er ene te doen. zo niet, hoop ik op jude law,of idris elba
 • jean pierre leemans

  4 weken geleden
  jeams bond films waren,en zijn nu nog puur puur amuzement De 1e bond film werd een cash succes De velen daarop ook Pure kassa,geen verkrachting,wel spectakel scenes Die veel geld opbrachten Meer moet ge er niet achter zoeken
 • maarten mouton

  4 weken geleden
  De zoveelste woke regisseur die alles van vroeger veroordeelt. Het belooft niet veel goeds voor de film.
 • Peggie Van Audenhove

  4 weken geleden
  Zover zou ik nu ook niet willen gaan maar de oudere films zijn wel zeer vrouwonvriendelijk en een weerspiegeling van hoe de maatschappij toen effectief ook was. Als 007 een vrouw wil kussen en zij zegt 'nee' dan krijgt ze gegarandeerd een saflette tegen hare kop, waarop ze smachtend 'oh James' zegt en hem gepassioneerd kust. Dat was zo in die tijd, vrouwen waren lustobjecten en ondergeschikt aan de man. Oh ja en er werd volop sigaretten gepaft en alcohol gedronken want dat was toen ook nog ok.
 • Dirk Jansen

  4 weken geleden
  Craig heeft gelijk , Lara Croft , Telma & Louise , catwomen enzovoort dat zijn allemaal vrouwelijke rollen maar toch niet James Bond !
 1. Wat een samenloop van omstandigheden: politie Oostende grijpt snel in bij ongeval in ‘Helden van Hier’
  Play
  TV

  Wat een samenloop van omstandig­he­den: politie Oostende grijpt snel in bij ongeval in ‘Helden van Hier’

  Woensdag worden inspecteur Jörgen en inspecteur Mieke in ‘Helden van Hier: Politie Oostende’ opgeroepen voor een mogelijk gestolen smartphone. De melder heeft ‘find my phone’-software en kan ongeveer lokaliseren waar de telefoon zich bevindt. Maar terwijl Jörgen en Mieke samen met het koppel de buurt uitkammen, wordt wat verderop een dame op de fiets omver gereden door een auto. Mieke: “Op dat moment zit je met een slachtoffer en een gekwetste gaat natuurlijk altijd voor op een verloren gsm.” Maar het toeval wil dat de melder van de verloren smartphone ook spoedverpleegkundige is. “Die dame had eigenlijk een grote luxe”, redeneert Jörgen. “Niet alleen was de politie meteen ter plaatse, maar ook de eerste verzorging kon onmiddellijk worden toegediend.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?