Sean Connery als James Bond.
Volledig scherm
Sean Connery als James Bond. © Corbis via Getty Images

‘No Time To Die’-regisseur heeft kritiek op oudere Bondfilms: “James Bond was een verkrachter”

FilmCary Joji Fukunaga (44), regisseur van de laatste nieuwe Bondfilm ‘No Time To Die’, keurt de handelingen van 007 in enkele vorige films niet goed. “Hij was eigenlijk een verkrachter”, meent de man. 

9 reacties

 • louis traets

  1 jaar geleden
  no time to die is hot nog toe de beste bond film die al gemaakt is. heel benieuwd naar de volgende bond acteur. tenzij craig zich nog geroepen voelt om er ene te doen. zo niet, hoop ik op jude law,of idris elba
 • jean pierre leemans

  1 jaar geleden
  jeams bond films waren,en zijn nu nog puur puur amuzement De 1e bond film werd een cash succes De velen daarop ook Pure kassa,geen verkrachting,wel spectakel scenes Die veel geld opbrachten Meer moet ge er niet achter zoeken
 • maarten mouton

  1 jaar geleden
  De zoveelste woke regisseur die alles van vroeger veroordeelt. Het belooft niet veel goeds voor de film.
 • Peggie Van Audenhove

  1 jaar geleden
  Zover zou ik nu ook niet willen gaan maar de oudere films zijn wel zeer vrouwonvriendelijk en een weerspiegeling van hoe de maatschappij toen effectief ook was. Als 007 een vrouw wil kussen en zij zegt 'nee' dan krijgt ze gegarandeerd een saflette tegen hare kop, waarop ze smachtend 'oh James' zegt en hem gepassioneerd kust. Dat was zo in die tijd, vrouwen waren lustobjecten en ondergeschikt aan de man. Oh ja en er werd volop sigaretten gepaft en alcohol gedronken want dat was toen ook nog ok.
 • Dirk Jansen

  1 jaar geleden
  Craig heeft gelijk , Lara Croft , Telma & Louise , catwomen enzovoort dat zijn allemaal vrouwelijke rollen maar toch niet James Bond !