Nikola Popovic speelde een goede partij tegen Leuven.
Volledig scherm
Nikola Popovic speelde een goede partij tegen Leuven. © Geert De Rycke

Nikola Popovic vecht met Okapi Aalst terug uit verloren positie: “Goed voor het vertrouwen”

basketbal BNXT LeagueOkapi Aalst heeft het thuisvoordeel tegen Leuven Bears optimaal benut. Okapi had het lastig met een agressief verdedigend Bears. De afwerking was andermaal ondermaats. Leuven had Okapi Aalst in een houdgreep tot bezoeker McGlynn even de controle verloor. 

 1. IN BEELD. Robbie Williams pakt in gouden glitteroutfit met gemak Antwerps Sportpaleis in
  Play
  Muziek

  IN BEELD. Robbie Williams pakt in gouden glitterou­tfit met gemak Antwerps Sportpa­leis in

  “Let me entertain you", zingt Robbie Williams (48) in een van zijn grootste hits én dat is niet gelogen. Donderdagavond trakteerde de Britse zanger een nokvol Sportpaleis op één groot feestje. Hij viert met zijn ‘XXV tour’ 25 jaar op de planken als solo-artiest. Een rijke carrière met veel hoogte- maar ook dieptepunten. “Ik weet niet of ik hier zonder jullie had gestaan.”
 2. KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptreden... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi
  Play
  Muziek

  KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptre­den... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi

  The 1975 neemt het publiek tijdens een concert in Newcastle goed beet. De laatste tijd nodigen ze grote gasten uit tijdens hun shows zoals Taylor Swift (33). Deze keer beloven ze de fans dat popster Harry Styles (28) op de planken zal staan, maar niets is minder waar. Plots verschijnt Lewis Capaldi (26), zanger én grappenmaker, op het podium om te zingen voor het publiek. De fans nemen het hem zeker niet kwalijk en kunnen er om lachen. Ze zingen luidkeels mee met zijn versie van ‘Love Story’, een van de grootste hits van Taylor Swift.