YouTube-ster Nikkie de Jager (25), beter bekend als Nikkie Tutorials, weet ondertussen wie de persoon is die dreigde bekend te maken dat zij transgender is.
Volledig scherm
YouTube-ster Nikkie de Jager (25), beter bekend als Nikkie Tutorials, weet ondertussen wie de persoon is die dreigde bekend te maken dat zij transgender is. © ANP Kippa

Nikkie Tutorials weet wie chanteur is: “Nu moet ik een van de moeilijkste beslissingen van mijn leven maken”

ShowbizzYouTube-ster Nikkie de Jager (25), beter bekend als Nikkie Tutorials, weet ondertussen wie de persoon is die dreigde bekend te maken dat zij transgender is. Dat vertelt ze in een nieuwe video op haar populaire YouTube-kanaal. Het stelt haar wel voor een moeilijke keuze, geeft ze toe.

1 reactie

 • Romain Thyssens

  3 jaar geleden
  Onzin. Als de politie over deze informatie zou beschikken zouden ze dit zeker niet met Nikkie delen. Nee-nee. Straks zal Nikkie verkondigen dat ze geen klacht zal indienen. En dan zou je kunnen denken : is er wel een afperser of is dit een promo-stunt ?
 1. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
  TV
  3

  Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

  Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.
 1. WECANDANCE: psychedelische trip op het strand van Zeebrugge zonder dat de psychedelische middelen nodig zijn
  Muziek
  1

  WECANDANCE: psychedeli­sche trip op het strand van Zeebrugge zonder dat de psychedeli­sche middelen nodig zijn

  Music. Food. Fashion. In overvloed, maar daarom niet in die volgorde. Garant voor heel wat vrouwelijke aandacht. En dat op het strand van Zeebrugge. Van WECANDANCE kan je veel zeggen, maar niet dat het geen festival zonder smoel is. In de ongezond ogende overdaad aan elektronische muziekfestivals die maar al te graag op de gouden Tomorrowland-trein springen, is dat al heel wat. Of waarom WECANDANCE een blijvertje is. En Adriatique goud is.