Nikkie Tutorials mag verhaal vertellen bij Ellen DeGeneres

ANP Kippa
YouTube-ster Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, mag woensdag haar verhaal vertellen bij talkshowhost Ellen DeGeneres. De 25-jarige Nederlandse onthulde afgelopen week in een coming-out video dat ze transgender is. Die werd al meer dan 31 miljoen keer bekeken.

“Nikkie zal praten met Ellen over haar video, in wat zeker een overgetelijk gesprek gaat worden”, leest de aankondiging op de website van ‘The Ellen Show’. Nikkie was er dan ook snel bij op Twitter om het nieuws te bevestigen. “Ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar ik ben op de luchthaven, klaar om te vertrekken naar Los Angeles om te gast te zijn bij Ellen.”

De Nederlandse visagiste onthulde afgelopen week, nadat ze gechanteerd werd, dat zij transgender is. De vlogster, die in 2008 begon met het maken van filmpjes over haar werk als visagiste, vertelde in haar nieuwste YouTube-video dat zij in het verkeerde lichaam geboren is. Meer dan 13 miljoen mensen zijn geabonneerd op de YouTube-video’s van Nikkie Tutorials.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.