De Slimste Mens
Volledig scherm
De Slimste Mens © Play4

Nieuwkomer wordt speelbal van dollende vakjury en jongste kandidate blijft scoren: dit was ‘De Slimste Mens’

TV Zijn lieveling Tiroler-kostuum had hij thuis gelaten, maar toch was een duidelijk gestresseerde CD&V-voorzitter Joachim Coens de speelbal van een dollende vakjury. Coens overleefde met de hakken over de sloot, terwijl Gloria Monserez als jongste kandidate alweer triomfeerde en nu al uitzicht krijgt op een finale-ticket. Verrassing Jean-Marc Mwema moest nogal onverwacht de duimen leggen.

18 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  idd, Stef De Vos. Op Nederlandse tv een zeer volwassen programma. Het was een van de voorwaarden van Maarten Van Rossem om mee te doen dat het geen circus zou worden zoals in Belgie.
 • Gerd Van nieuwenhove

  1 maand geleden
  Stef klopt . In Nederland leer je iets bij en hier slik je reclame en voorgekauwde moppen ! Zoals in de afspraak ze laten zien wat niet in de afspraak was !
 • Stef De Vos

  1 maand geleden
  Fake-televisie en volledig in scene gezet. Wat een verschil met de beschaafde versie in Nederland, dat ik veel liever bekijk. Als een ontaarde
 • Geert Vande Walle

  1 maand geleden
  Nog meer politiekers a.u.b. in het programma . Daar moet je niet mee lachen, zij doen dat zelf veel beter .
 • Bruno Vermeire

  1 maand geleden
  En dan nog weten dat al wat een beetje verkeerd gaat of is eruit geknipt wordt. Er is geen programma niet meer dat op voorhand is opgenomen: dus is alles fake !