De Slimste Mens
Volledig scherm
De Slimste Mens © Play4

Nieuwkomer wordt speelbal van dollende vakjury en jongste kandidate blijft scoren: dit was ‘De Slimste Mens’

TV Zijn lieveling Tiroler-kostuum had hij thuis gelaten, maar toch was een duidelijk gestresseerde CD&V-voorzitter Joachim Coens de speelbal van een dollende vakjury. Coens overleefde met de hakken over de sloot, terwijl Gloria Monserez als jongste kandidate alweer triomfeerde en nu al uitzicht krijgt op een finale-ticket. Verrassing Jean-Marc Mwema moest nogal onverwacht de duimen leggen.

18 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  idd, Stef De Vos. Op Nederlandse tv een zeer volwassen programma. Het was een van de voorwaarden van Maarten Van Rossem om mee te doen dat het geen circus zou worden zoals in Belgie.
 • Gerd Van nieuwenhove

  1 jaar geleden
  Stef klopt . In Nederland leer je iets bij en hier slik je reclame en voorgekauwde moppen ! Zoals in de afspraak ze laten zien wat niet in de afspraak was !
 • Stef De Vos

  1 jaar geleden
  Fake-televisie en volledig in scene gezet. Wat een verschil met de beschaafde versie in Nederland, dat ik veel liever bekijk. Als een ontaarde
 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  Nog meer politiekers a.u.b. in het programma . Daar moet je niet mee lachen, zij doen dat zelf veel beter .
 • Bruno Vermeire

  1 jaar geleden
  En dan nog weten dat al wat een beetje verkeerd gaat of is eruit geknipt wordt. Er is geen programma niet meer dat op voorhand is opgenomen: dus is alles fake !
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 2. KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpakje tijdens optreden (én fans zijn er gek op)
  Play
  Muziek

  KIJK. Harry Styles kiest voor glitterpak­je tijdens optreden (én fans zijn er gek op)

  Harry Styles (28) start zijn tournee met veel glitter en glamour. De artiest staat erom bekend speciale outfits met felle kleuren en vloekende patronen te dragen. Maar tijdens zijn optreden in Los Angeles gaat hij nog een stapje verder. De Britse zanger draagt een glitterpakje dat van top tot teen glittert en fonkelt. Fans zijn er helemaal gek op. “Dit is mijn favoriete outfitkeuze van hem. Ik hou ervan wanneer hij schittert”, klinkt het op sociale media.