Nieuwe VTM-reeks met Nathalie Meskens en Tine Embrechts eerst op VTM GO

Gina & Chantal
VTM Gina & Chantal
Morgen start de nieuwe komische reeks ‘Gina & Chantal’ met Tine Embrechts en Nathalie Meskens in de hoofdrollen. Niets bijzonder zou je zeggen, ware het niet dat de reeks niet op VTM te zien is, maar eerst op VTM GO, de Online Video On Demanddienst van VTM. 

In augustus zullen elke donderdag 2 nieuwe afleveringen te zien zijn op het platform zodat de reeks helemaal online te zien is voor ze dit najaar bij VTM wordt uitgezonden.  Gina & Chantal speelt zich af in een villawijk in Noord-Limburg. Tine Embrechts speelt de rijke, wat naïeve Gina. Nathalie Meskens kruipt in de huid van haar cynische poetsvrouw Chantal. Samen worden de vrouwen meegesleurd in een mysterie dat een hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op de levens van beide dames, en op dat van Nicky (Joke De Bruyn) en Eve (Tania Kloek), de beste vriendinnen van Gina. Sinds zijn start in april van dit jaar heeft VTM GO al 489.866 unieke gebruikers.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Van Heurck

  VTM kleurt je dag grijs,opdoeken die zender.

 • dirk claeys

  Wat een Vlaams niveau , de kampioenen. Lilli en marleen achterna!

 • Peeters Freddy

  Meskens denkt echt dat ze een wereldster is, het enige wat ze heeft is dat ze veel lawaai maakt en daarbij haar bulderende lach. Neen geen VTM bij mij.

 • Luc Eggeemont

  Altijd de zelfde actrices en acteurs , vtm trekt op niks meer

 • Jan Baroen

  VTM vist al jaren in hetzelfde vijvertje, een vijvertje waar nu precies niet echt veel topvissen in zwemmen.