Charlotte Timmers, Ward Kerremans en Sofie Peeters van Shelter woonden de uitreiking in Berlijn bij
Volledig scherm
Charlotte Timmers, Ward Kerremans en Sofie Peeters van Shelter woonden de uitreiking in Berlijn bij © VTM

Nieuwe VTM-reeks ‘Billie vs Benjamin’ verkozen tot beste serie op International TV Series Festival in Berlijn

TVDe gloednieuwe VTM-reeks ‘Billie vs Benjamin’ is bij ons nog niet te bekijken, maar kon wel al een prestigieuze prijs in z'n zak steken. De reeks, die zaterdag in wereldpremière ging op het International TV Series Festival in Berlijn, won er meteen goud in de categorie ‘Best TV Series’. 

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Keanu Reeves bedankt ‘John Wick: Chapter 4'-stuntmannen met een Rolex
  Celebrities

  Keanu Reeves bedankt ‘John Wick: Chapter 4'-stuntman­nen met een Rolex

  De Canadese acteur Keanu Reeves (57) heeft er altijd al om bekend gestaan dat hij, ondanks zijn fameuze bankrekening, heel normaal is gebleven en veel waarde hecht aan het goed behandelen van zijn filmcrew. En dat imago heeft hij nu alleen maar bevestigd. De acteur zou alle stuntmannen die meewerkten aan de nieuwe ‘John Wick’-film een cadeautje hebben gegeven: een Rolex-horloge van maar liefst 10.000 dollar (ongeveer 8.600 euro).
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.