Nick Kraft
Volledig scherm
Nick Kraft © Photo News

Nieuwe vriendin voor ‘Big Brother’-finalist Nick

Showbizz‘Big Brother’-finalist Nick Kraft heeft een nieuwe vriendin, en het is geen onbekende. De Belgische dj heeft z’n hart verloren aan Kunza, die ooit als verleidster meedeed aan ‘Temptation Island’. “We hebben een band die je niet kan uitleggen.”

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Twerken en rappen op de muziek van Adele? Volgens deze virale memes kan het perfect

  Twerken en rappen op de muziek van Adele? Volgens deze virale memes kan het perfect

  Er gaan momenteel talloze memes viraal over samenwerkingen tussen Adele en Megan Thee Stallion. De ‘Easy On Me’-zangeres bracht onlangs haar vierde album uit, waardoor ze een populair onderwerp is op Twitter. Wanneer een gebruiker van het socialemediaplatform zich de vraag stelde hoe het komt dat Adele nooit back-updansers heeft, werd een opvallende video van de AMA’s 2020 onder het stof gehaald...