Nieuwe vriendin Peter Van Asbroeck bevestigt relatie tijdens ‘Dancing With The Stars’

Gwen is de nieuwe vriendin van Peter Van Asbroeck.
Dieter Baquaert Gwen is de nieuwe vriendin van Peter Van Asbroeck.
In ‘Gert Late Night’ bevestigde Peter Van Asbroeck al dat hij een nieuwe liefde had, maar veel meer wilde hij daar nog niet over kwijt. Gisteren kwam zijn vriendin, Gwen, echter voor hem supporteren tijdens ‘Dancing With The Stars’. 

De twee wilden liever nog niet samen poseren, maar Gwen bevestigde wél hun relatie. Ze zat in het publiek terwijl Peter, verkleed als clown, zijn dansmoves toonde. Helaas viel hij deze week af. 

“Ik ben niet single, maar we leven gewoon vrij apart”, zei Peter destijds tegen James in zijn rubriek ‘bedgeheimen’ op ‘Gert Late Night’. Hij heeft namelijk een LAT-relatie met Gwen. “Néé, het is niet gewoon een seksrelatie. Ze wil liever niet in de openbaarheid komen.” 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • dretie munkies

  Van Asbroeck weet wel waar hij zijn fans moet halen : bij de kijkers van dit soort wan-programmas

 • Marc Camp

  Toch straf dat heir de waarheid over deze persoon mag verschijnen. Ook al is het de waarheid.

 • Peggy Geerts

  Een warme persoonlijkheid die we nog steeds erg missen op het scherm.

 • Lydia Appelmans

  Hoe buiten de media ? Haar foto staat in de boekskes en de krant !

 • sabrina velez

  Heb Peter altijd ne hele sympathieke gevonden. Hopelijk trekt hij zich van die verzuurde commentaren niks aan.moeten ze dan allemaal perfect zijn???zou ook maar saaie tv zijn hoor!! En hopelijk nu ook wat meer geluk in de liefde e,het is je gegund. En dat je dit buiten de media houd is super. Die schrijven toch maar alleen zever en hetgeen verkoopt. Alvast veel geluk samen!!