Chris Rock en Will Smith
Volledig scherm
Chris Rock en Will Smith © Reuters/Photo News

Nieuwe poll wijst uit: meer dan de helft van de ondervraagden legt schuld van Oscarincident bij Chris Rock

CelebritiesWie is verantwoordelijk voor het incident op de Oscars zondag, waarbij Will Smith (53) een klap uitdeelde aan Chris Rock (57)? Een onderzoeksbureau heeft die vraag gesteld aan 2.162 Amerikanen. Het merendeel van de ondervraagden lijkt de schuld te leggen bij Chris Rock. 

18 reacties

 • Cris Verwilligen

  1 jaar geleden
  Mr De Martelaere: U bent waarschijnlijk van de strekking de andere wang aanbieden. Wat als de wangen al opgebruikt zijn? Geweld is de laatste oplossing, maar ik zou het ook zeker niet apprecieren als iemand dat bij mij flikt. Bottom line is: Will Smith verdedigde zijn vrouw haar eer, de manier waarop is twijfelachtig. Met een ziekte lacht men niet, punt uit. En het fatsoen zegt me dat Chris Rock haar wel eens zou mogen vragen of hij een grap mocht maken. Humor is subjectief, ken je grenzen.
 • Pierre Bos

  1 jaar geleden
  Pesters zeggen ook altijd "het was maar een grapje". Mensen onderschatten mentaal geweld. Maar hola als er een oorveeg verkocht wordt: groot drama wereldwijd!
 • Jacques-Philippe Leclerc

  1 jaar geleden
  Voor diegene die deze fantastische humorist Chris Rock, niet kennen of nog nooit van hem hebben gehoord. Zoek maar op; "how not to get your ass kicked by the police". Je zal dit stukje nooit vergeten...In Boston zijn de kosten voor het bijwonen van een van de zes uitverkochte shows van Chris Rock in de Wilbur gestegen tot $889+. Tickets om Chris Rock te zien in de Scotiabank Arena Toronto, beginnen momenteel ongeveer met $100 en lopen op tot maar liefst $1600+. Er is echt geen slechte Press..
 • Filip Vanesch

  1 jaar geleden
  Het had mooier geweest als het grapje ten eerste beter verteld had geweest en dat Jada misschien FF met r ogen had gerold alleen. Ze ziet er met geschoren hoofd bijzonder mooi uit. Het is vooral zwak van haar, zij zette alles in gang. Ik denk dat als de poll 3 mogelijkheden had...
 • Alan Janssen

  1 jaar geleden
  Als het komisch is mag alles, geen grenzen, boven alle waarden en normen. Dat vind ik persoonlijk een brug te ver. De enige taak van een komediant is zorgen dat je de feiten kent, zeker als je de bal persoonlijk gaat spelen. Chris Rock las zijn mopje van een script zonder enige kennis van zaken. Dat is slechte komedie. De emotionele reactie was zeker niet goed, maar heb er meer begrip voor dan onkunde en laksheid. Chris Rock had zijn werk grondig moeten doen.