'Juliet'.
Volledig scherm
'Juliet'. © VRT/Eén

Nieuwe politiereeks ‘Juliet’ met Charlotte De Bruyne in de maak: speelt zich af aan de Belgische kust

TVEr komt een gloednieuwe politiereeks aan: ‘Juliet’. Afgelopen maandag zijn de opnames gestart van deze fictiereeks, die zich volledig afspeelt aan onze Belgische kust. Actrice Charlotte De Bruyne (32) vertolkt de hoofdrol en kruipt in de huid van rechercheur Juliet Dumon.

0 reacties

 1. Gert Verhulst over dure ticketprijzen van ‘Les Misérables’: “Musical loopt pas in 2023, je kan nog sparen”
  Play
  Showbits
  87

  Gert Verhulst over dure ticketprij­zen van ‘Les Misérables’: “Musical loopt pas in 2023, je kan nog sparen”

  Studio 100 heeft de cast van ‘Les Misérables’ voorgesteld. De hoofdrol gaat naar de Nederlander Milan van Waardenbrug. De lat ligt dus zeer hoog voor de Vlaamse acteurs en actrices die meespelen in het totaalspektakel, zoals Jonas Van Geel en Ianthe Tavernier. “Als er alleen Nederlanders zouden meedoen, zou ons publiek wel kunnen denken: ‘Kunnen wij dan niet goed zingen of dansen?’ Daarom wilden we wel een deel vervlaamsen”, licht Gert Verhulst toe in een nieuwe Showbits. Tickets voor de muscial variëren tussen de €49,95 en €89,95.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.