Nieuwe locatie De Warmste Week van Music For Life van Studio Brussel bekendgemaakt

Stubru
'Nog dertien keer slapen en het is tijd voor Music for Life', vertelt Linde Merckpoel enthousiast in haar ochtendprogramma 'Linde Staat op' op Studio Brussel. Waar zij en haar medepresentatoren Eva De Roo en Bram Willems zullen slapen werd ook deze ochtend bekendgemaakt. De Warmste Week vindt dit jaar plaats op Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. 

Linde Merckpoel legde deze ochtend een hele tocht af naar de nieuwe - tot dan toe geheime - locatie voor de Warmste Week. Dit jaar kamperen Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems op het Provinciaal Domein Puyenbroeck. 

Rudy Van Cronenburg, de burgemeester van Wachtebeke is in elk geval al enthousiast: "Ik ben zeer trots dat onze gemeente gekozen werd, want Wachtebeke heeft een warm hart voor zijn medemensen", vertelde hij aan Studio Brussel. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.