Nieuwe liefde voor Rob Vanoudenhoven

Rob Vanoudenhoven
Kristof Ghyselinck Rob Vanoudenhoven
Rob Vanoudenhoven (51) is opnieuw gelukkig in de liefde. Enkele jaren geleden gingen hij en zijn vrouw Anita in alle stilte uit elkaar, en nu heeft de presentator dus een nieuwe vriendin. 

“Er is iemand nieuw in mijn leven,” geeft Rob Vanoudenhoven toe in Story, “maar het is nog heel pril. Niemand uit de media ofzo. Ik laat het allemaal op mij afkomen, zonder iets te overhaasten. Het klikt alleszins heel goed, ook met mijn kinderen." En de presentator heeft enkele lessen getrokken uit zijn huwelijk, dat enkele jaren geleden op de klippen liep. “Ik probeer niet meer elke avond weg te zijn. Want anders zie je mekaar soms twee weken niet. Niet gezond.”

Met zijn ex-vrouw Anita komt Vanoudenhoven ook nog erg goed overeen. “We wonen zelfs naast elkaar”, klinkt het. “Toen het huis naast het mijne een aantal jaar geleden te koop kwam te staan, heb ik het gekocht als bureau, en de bovenverdieping omgebouwd tot appartement. Daar woont Anita nu. Onze tuinen vloeien zelfs in elkaar over. Van een vechtscheiding is geen sprake, integendeel. Onze levens waren gewoon te verschillend geworden. Voor de kinderen is het makkelijk dat mama en papa nu buren zijn.”
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • LEEN COOLS

  Hopelijk zal dat lukken voor jullie! Ikzelf kom uit een vechtscheiding! Na een huwelijk van 20 jaar (gelukkig) getrouwd heeft hij me verlaten...!(met een ‘gehandicapte’ vrouw kan je toch niet samenleven; ik heb in 2005 een hersentumor & in 2011 een hersentrombose gehad! Na 2x revalidatie in UZ Gent ben ik er eindelijk in geslaagd (mede dankzij mijn positivisme & mijn ‘(oude) nieuwe vriend die me altijd blijven steunen is (ondanks mijn handicap).... Wat heb ik jou zoooo ontzettend LIEF ❤️

 • Freddy Madou

  Gaan zou ik zo zeggen, alleen is maar alleen, natuurlijk zijn er ook nog uw 2 prachtkinderen, een mens is niet gemaakt om alleen te blijven.

 • Vaneylen Pierre

  elk excuus is goed, de kinderen hebben gescheiden ouders....

 • dominique castelein

  goede oplossing maar zal je ex niet jaloers worden,het proberen waard

 • annie laureys

  Veel geluk Rob , je bent een prachtmens