VTM
Volledig scherm
© VTM

Nieuwe lading BV's krijgt 'Een echte job' in ziekenhuis

TVFrances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, zijn de nieuwe hoofdrolspelers in het tweede seizoen van ‘Een echte job’. In die VTM-realityreeks kruipen BV’s in de plunje van ziekenhuispersoneel en draaien ze actief mee op de verschillende afdelingen van een ziekenhuis.

12 reacties

 • Fran?ois De Valck

  3 maanden geleden
  BV en artiest zijn is ook een echte job, net zoals alle andere echte jobs. Ander personeel in andere jobs werken ook zeer hard. Als de patiënten gelukkig gemaakt worden door een BV en een lieve dokter, verpleger of verpleegster te hebben, dan zijn we blij voor iedereen en gunnen we iedereen het allerbeste. Wees lief voor elkaar en keep on spreading the love.
 • Patrick vincke

  3 maanden geleden
  Ze moeten dan toch zo niet overrompeld zijn in de ziekenhuizen als ze daar nog eens tijd moeten in steken
 • Linda D'Haese

  3 maanden geleden
  Opnieuw wat in de belangstelling willen staan precies of ze doen het om te helpen maar niks is minder waar ze worden er royaal voor betaald dat ze eens een programma maken over de vrijwilligers die al maanden helpen in de vaccinatie centra in ploegdienst en soms gans de dag buiten staan in alle weersomstandigheden dat is wat anders
 • WALTER MENSAERT

  3 maanden geleden
  Stop eens om die BV's overal ten tonele te voeren. Steeds diezelfde gezichten die mekaar dan ook nog gaan uitnodigen en het is goed als het maar 'plezant' is.
 • Francois Jonckheere

  3 maanden geleden
  Gaan daar wat in de weg lopen zeker. Is er nog niet genoeg werk daar misschien ?
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Muziektalent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022
  Muziek

  Muziekta­lent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022

  Fien Germijns en Rik De Bruycker maakten maandag op Studio Brussel de negen finalisten bekend van De Nieuwe Lichting 2022, de jaarlijkse zoektocht van de radiozender naar nieuw muziektalent. Uit bijna 800 inzendingen werden ze geselecteerd door de muziekredactie van de Studio Brussel en een professionele jury. Luisteraars hebben vanaf nu een week lang de tijd om voor hun drie favorieten te stemmen. Wie uiteindelijk wint, wordt op maandag 31 januari tussen 17 en 18 uur bekendgemaakt.