Daniel Craig
Volledig scherm
Daniel Craig © REUTERS

Nieuwe James Bond-film in oktober eindelijk op het witte doek

FilmHij werd meerdere keren tot grote teleurstelling van fans uitgesteld, maar de nieuwe James Bond-film ‘No Time To Die’ verschijnt nu toch echt in oktober op het witte doek. Dat is vandaag bekendgemaakt op het Twitter-account van de film. “Bond is back”, schrijven ze bij een trailer.

0 reacties

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Spin-off van ‘La Casa de Papel’ komt eraan: maak kennis met de personages van ‘Berlin’
  Play
  TV
  1

  Spin-off van ‘La Casa de Papel’ komt eraan: maak kennis met de personages van ‘Berlin’

  In 2021 namen de fans afscheid van de immens populaire Netflixreeks ‘La Casa de Papel’. Maar lang hoeven ze niet te treuren, want de productie van de spin-off reeks ‘Berlin’ is gestart. Acteur Pedro Alonso (51) kruipt opnieuw in de huid van het personage Berlin, maar wordt deze keer bijgestaan door heel wat nieuwe gezichten. Netflix deelde alvast een eerste teaser om de liefhebbers warm te maken én kennis te laten maken met de nieuwe bende.