Zahara Marley Jolie-Pitt, Angelina Jolie en Maddox Jolie-Pitt.
Volledig scherm
Zahara Marley Jolie-Pitt, Angelina Jolie en Maddox Jolie-Pitt. © WireImage

Nieuwe docu moet uitwijzen of Angelina Jolie haar oudste zoon 'gestolen' heeft van zijn geboorteouders

CelebritiesHeeft Angelina Jolie (46) haar zoon Maddox onterecht in handen gekregen? Dat is wat een nieuwe documentaire over adopties in Cambodja wil uitzoeken. De Hollywoodster adopteerde haar zoon namelijk net als honderden andere Amerikaanse ouders via Lauryn Galindo, een persoon die nu wordt beschuldigd van oplichting en mensenhandel.

3 reacties

 • gustaaf carpels

  2 maanden geleden
  Tja bekend geraken als reggiseur is niet gemakkelijk he
 • Carine Van Hout

  2 maanden geleden
  Hilarisch gewoon
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Hou toch op met dat gestook. Zij gaat dat dan zeker niet geweten hebben.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).