Nieuw boek rond 'The Hunger Games' is onderweg.
Volledig scherm
Nieuw boek rond 'The Hunger Games' is onderweg. © HLN

Nieuw ‘The Hunger Games’-boek verschijnt in mei volgend jaar, en men staat te springen voor de filmrechten

LiteratuurHet nieuwe boek van Suzanne Collins heeft officieel een titel en een cover. ‘The Ballad Of Songbirds And Snakes’ gaat deel uitmaken van het ‘The Hunger Games’-universum. Het is echter geen vervolgverhaal op de avonturen van Katniss Everdeen, die in de gelijknamige film gespeeld werd door Jennifer Lawrence. Wel gaat het om een prequel die zal onthullen hoe de Hongerspelen zijn ontstaan in de eerste plaats.

0 reacties

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders
  Play
  TV

  KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders

  Het raden kan nu écht beginnen bij ‘The Masked Singer’. Dit is het eerste optreden van Champignon. Het figuurtje zorgt meteen voor een vrolijke sfeer en brengt ook wat verwarring bij de speurders. “Is het een man of een vrouw?”, vragen Andy Peelman en co. zich af. Champignon brengt het dansbare nummer ‘Iko Iko’ van Justin Wellington, maar dansen lijkt toch niet evident in dat pak.