Marianne is in shock in 'Thuis'.
Volledig scherm
Marianne is in shock in 'Thuis'. © Eén

Nieuw seizoen van ‘Thuis’ kent pikdonkere start door sterfgeval

TVOpgelet: spoilers. ‘Thuis’ is terug en hoe. De aflevering was maandag pas gestart of de kijker mocht al afscheid nemen van Leo. Het personage van Walter Moeremans (81) stierf op zijn huwelijk met Marianne en verdwijnt zo na 13 jaar compleet onverwacht uit de serie. Wat een ellende.

 1. Paris Hilton en haar moeder toveren huis om in kerstparadijs: champagne-automaat van 35.000 euro kan niet ontbreken
  Play
  Celebrities

  Paris Hilton en haar moeder toveren huis om in kerstpara­dijs: champagne-automaat van 35.000 euro kan niet ontbreken

  Paris Hilton toont op Instagram hoe ze het huis van haar moeder samen helemaal versieren voor kerst. De 41-jarige celebrity haalt daarvoor niet een, maar minstens acht kerstbomen boven. Ook een groot aantal cadeautjes, waaronder een pop van Paris Hilton zelf, kunnen niet ontbreken. Die cadeautjes brengt de moeder van Paris binnenkort naar het kinderziekenhuis in Los Angeles. Om af te sluiten staat er ook nog een automaat met champagne van Moët & Chandon in huis, die meer dan 35.000 euro waard is.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.