“Ik heb later ontdekt dat de psychologe een recordertje op zak had. Wat ik haar vertelde, kon zo alsnog gebruikt worden”, zegt Pommeline.
Volledig scherm
PREMIUM
“Ik heb later ontdekt dat de psychologe een recordertje op zak had. Wat ik haar vertelde, kon zo alsnog gebruikt worden”, zegt Pommeline. © VIJF

Nieuw seizoen ‘Temptation Island’ zo goed als klaar (maar meteen voor het archief?)

showbizzKrijgen we het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' ooit nog te zien in België? Dat is dé vraag die fans van de realityreeks nu al dagenlang in de ban houdt. De Nederlandse zender RTL besliste om dergelijke programma's voorlopig in het vriesvak te stoppen, maar benadrukt dat Vlaamse kijkers niet meteen hoeven te wanhopen. "Het staat VIJF vrij om hun eigen oordeel te vellen."

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. VTM NIEUWS-ankers brengen hulde aan Martine Tanghe
  Play

  VTM NIEUWS-an­kers brengen hulde aan Martine Tanghe

 2. Marthe van K3 openhartig over kritiek: "Dit nummer heeft me er al vaak doorgeholpen"
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Marthe van K3 openhartig over kritiek: "Dit nummer heeft me er al vaak doorgehol­pen"