Nieuw radioprogramma Karolien Debecker uitgesteld

Karolien Debecker
VRT Karolien Debecker
‘Dwars’, het nieuwe radioprogramma van Karolien Debecker, zal voorlopig nog niet op Radio 1 te horen zijn. Normaal gezien zou het programma vanaf volgende week te beluisteren zijn, maar de zender heeft beslist om de première nog even uit te stellen. 

“Het format bleek arbeidsintensiever dan voorzien en daarom hebben we beslist om wat extra tijd uit te trekken voor de voorbereiding”, klinkt het bij Radio 1. In ‘Dwars’ zou Karolien Debecker op dinsdag, woensdag en donderdag een uur lang ‘afwijkende meningen en originele argumenten’ presenteren. In de plaats krijgt de luisteraar nu nog een tijdje het programma ‘Grand Cru’ voorgeschoteld, waarin teruggeblikt wordt op een bepaald jaar in de geschiedenis dankzij een mix van muziek en nieuwsfragmenten. Wanneer ‘Dwars’ dan wel te horen zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • guido vermeyen

    Blijkbaar is er bij radio 1 grote verwarring...tijdens de nacht van ...al zeker 20 verschillende nieuwslezers gehoord, de een al stunteliger dan de andere, stotteren, versprekingen, een die slist, enkele van de kempen aan hun accent te horen, en koploper Kris Vanden abeele.....mensen toch ...verschrikkelijk als je die hoort, is precies tegen een kleuterklas aan het spreken, totdat het voetbal komt, dan springt ie recht.