Nieuw liefje van Leonardo DiCaprio heeft serieus strafblad

afp
Leonardo DiCaprio staat erom bekend dat hij niet kijkt naar een liefje meer of minder. Zijn nieuwste vlam, het 22-jarige model Sarah Snyder, is niet enkel jong, ze heeft ook een strafblad om u tegen te zeggen.

Met 1,5 miljoen Instagram-volgers en modeshows voor Hugo Boss en Dolce & Gabbana lijkt Sarah Snyder een 'gewoon' model. Dat is tot je haar strafblad ziet: diefstallen en inbraken bij de vleet. In 2015 liep ze tegen de lamp voor het inbreken in verschillende huizen, het stelen van geld en een poging tot het stelen van een peperdure Hermès-tas. Ze belandde in de gevangenis waar ze pas uit mocht toen een waarborg van meer dan 7.000 euro betaald werd. 

Twee jaar geleden had het model nog een relatie met de inmiddels 19-jarige zoon van Will Smith, Jaden Smith. Nu werd ze gespot op date met Leonardo. Hoe het zal aflopen, kunnen we alleen maar afwachten. 

Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dick DECOCK

    Zo lopen er hier veel vrij rond met serieus strafblad, niks nieuws.

  • Els Vervoort

    Een strafblad om u tegen te zeggen en nog steeds vrij rondlopen? Die woont zeker in Brussel?

  • Jan Maarten

    Nu kan ze zijn bankrekening leegroven. Weet waaraan je begint !