Nieuw lief voor Ashley Olsen

Er is een nieuwe man in het leven van 'Full House'-actrice Ashley Olsen. Opvallend: hij is een pak jonger dan haar vorige vriend.
Ashley Olsen en haar mystery man.
ISOPIX Ashley Olsen en haar mystery man.

Ashley en haar vriend werden gespot in een coffee shop in Brentwood, Californië. Zijn identiteit blijft voorlopig geheim, maar Ashley koos deze keer duidelijk iemand van haar eigen leeftijd. Haar vorige vriend, kunstverzamelaar Richard Sachs met wie ze eerder dit jaar brak, was bijna dertig jaar ouder

De 31-jarige actrice is dus weer gelukkig in de liefde. Maar haar gezondheid blijft wankel. Twee jaar geleden werd bij haar de ziekte van Lyme vastgesteld. In een laat stadium, waardoor de dokters niet veel voor haar kunnen doen.

Ashleys tweelingzus Mary-Kate is getrouwd met Olivier Sarkozy, de halfbroer van de gewezen Franse president. De zusjes kregen recent veel kritiek omdat ze weigeren mee te spelen in 'Fuller House', een vervolg op de komische reeks 'Full House' waarmee ze als kind bekend werden. Ashley en Mary-Kate zijn nu vooral actief in de modewereld.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.