Nieuw kookboek van Pascale Naessens toont opmerkelijke kus met Paul Jambers: “Ik hou van passie op alle vlakken”

Kristof Ghyselinck
Wie 'Nog eenvoudiger 2: met 4 ingrediënten', het jongste boek van Pascale Naessens (50) doorbladert, treft tussen de recepten ook onderstaande foto van een minnekozend moment dat de bestsellerschrijfster met haar echtgenoot Paul Jambers (74) in het bos beleeft. Wat drijft hen, hoe eindigt dit en vooral: heeft dit natuurtafereel iets met gezond eten te maken, vragen lezers zich af.

"Ik hou van passie op alle vlakken", verklaart Naessens. "Het was een spontaan moment dat de fotograaf wist vast te leggen zonder ons medeweten. De foto spreekt voor zich en past helemaal in de sfeer en het concept van mijn boek. Daarom heb ik hem erin gelaten."

RV

Dat brengt ons bij de volgende vraag: wat zijn de vier ingrediënten van de liefde tussen Naessens en Jambers? Naessens schudt fluks een recept uit haar mouw. "Voor twee personen. Vier ingrediënten: passie, respect, elkaar inspireren en lekker eten. De schroeiende passie niet te snel blussen, altijd werken met respect voor de zuivere ingrediënten. Je tijdens het koken laten inspireren door je liefhebbende partner en beseffen dat de liefde uiteindelijk door de maag gaat." Dat je dit gerecht best heel warm serveert, op borden van Naessens, kan u zelf wel raden.

Lees ook binnen HLN+:

“Ik eet volgens jouw methode, maar ik vermager niet”: Pascale Naessens beantwoordt al je vragen over haar voedingspatroon

Voedingsdeskundige over diabetes: “Groot misverstand dat de recepten van Pascale Naessens niet goed zouden zijn”
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marijke boulet

  Bij Gert late night heb ik toch geen liefdevol koppel gezien , toen Paul arriveerde op de boot en Pascale begroette was het één groot gestuntel , er kon zelfs nog geen kus vanaf precies 2 vreemden die mekaar voor de eerste keer ontmoeten .

 • ronny meuris

  Doe je iets , dan Is t niet goed. Doe je niks, is t ook niet goed. Voilà, Vlaanderen anno 2019.

 • huib matthijssen

  Gedverdemme. Helemaal niet geintreseerd.

 • Tom Van der Stockt

  Nog wat meer koolhydraten stigmatiseren en mensen complexen aanpraten... Koolhydraten zijn onze basis brandstof, lang leve de aardappel! Koken met 4 ingrediënten kunnen we vanuit de boerenkeuken, of zelfs met 3: patatjes, groentjes en vlezeke.

 • Saskia Kwanten

  Ik vind het super dat zo een foto ertussen zit. Trots zijn op elkaar is niks mis mee. Heel lief vind ik dit.