Tamino.
Volledig scherm
Tamino. © Photo by LOIC VENANCE / AFP

Nieuw album ‘Sahar’ van Tamino strikt eerste plek in Ultratop

MuziekDe Belgische singer-songwriter Tamino (25), bekend van onder meer de nummers ‘Habibi’ en ‘Cigar’, scheert hoge toppen met zijn tweede album ‘Sahar’. Als nieuwkomer weet het album de eerste plaats te pakken in de Ultratop. Hij laat hierbij heel wat grote namen achter zich.

1 reactie

 • Lieve De Bie

  2 maanden geleden
  Ik kon niet snel genoeg het nieuwe album kopen maar wat een tegenvaller ivm het 1ste album. Ik heb het met veel moeite helemaal aandachtig uitgezeten maar ... so boring. Geen enkel kippenvelmoment. Gezien ik reeds concettickets kocht, mag ik hopen dat hij op zijn concerten hoofdzakelijk van het 1ste album speelt.
 1. Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”
  BV
  2

  Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”

  Zit er (opnieuw) een haar in de boter tussen André Hazes (28) en zijn moeder Rachel (52)? Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (35) verbrak André deze keer definitief het contact. Een heftige brief die hij ooit naar zijn ex-vriendin Sarah van Soelen (27) schreef, zou daar alles mee te maken hebben. Die belandde namelijk door zijn eigen moeder in de brievenbus van Yvonne. “Monique manipuleerde mij dusdanig dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”