Disneyland Paris
Volledig scherm
© Disneyland Paris

Niet alleen kinderen zijn er zot van: Disneyland Parijs blaast vandaag 30 kaarsjes uit

ShowbizzVandaag is het dertig jaar geleden dat Disneyland Parijs de deuren opende. Het Franse themapark is uitgegroeid tot de populairste toeristische bestemming van Europa. En ook al kampt het park al jaren met zware schulden, sinds The Walt Disney Company in 2017 volledig eigenaar werd, wordt er vooral flink wat geld in het resort gepompt. Deze zomer opent een gloednieuwe zone rond de superhelden van Marvel.

 1. Christel Van Schoonwinkel blikt terug op ziekenhuisreeks 'Spoed': "Toen mensen dachten dat ik écht aids had, ben ik beginnen schelden”
  Showbits

  Christel Van Schoonwin­kel blikt terug op ziekenhuis­reeks 'Spoed': "Toen mensen dachten dat ik écht aids had, ben ik beginnen schelden”

  Hoe zou het nog zijn met Christel Van Schoonwinkel (54)? De actrice schitterde als Betty in ‘De Kotmadam’ en als Kathy Pieters in ‘Spoed’. In die rol is ze opnieuw dagelijks op televisie dankzij de nieuwe VTM-zender Non-Stop Dokters. Hoog tijd dus om haar nog eens op te zoeken. Wat doet ze nu in het dagelijkse leven en hoe blikt ze terug op haar hoogdagen bij ‘Spoed’? Ontdek het in een nieuwe Showbits.
 2. ‘The Masked Singer’-geheimen met Herman ‘Skiwi’ Verbruggen: “Je moet altijd naar het toilet als je in zo’n pak zit”
  Play
  Showbits

  ‘The Masked Sin­ger’-geheimen met Herman ‘Skiwi’ Verbruggen: “Je moet altijd naar het toilet als je in zo’n pak zit”

  Was Herman ‘Skiwi’ Verbruggen starstruck door een medekandidaat? Heeft hij te allen tijde zijn deelname verborgen kunnen houden? En vooral: wat doe je als je net naar het toilet moet als je in dat pak zit? Showbits-reporter Senne daagde Herman uit voor een potje ‘Never Have I Ever’, en ontrafelde zo een aantal interessante ‘The Masked Singer’-geheimen.