Niels Destadsbader
Volledig scherm
Niels Destadsbader © Joel Hoylaerts / Photo News

Niels Destadsbader schenkt opbrengst concert
aan de slachtoffers van de waterramp

ShowbizzDinsdag 20 juli is afgekondigd als een dag van nationale rouw. Die avond speelt Niels Destadsbader een concert in de Ghelamco Arena in Gent. Om de vele slachtoffers van de overstromingen een hart onder de riem te steken, schenkt hij de opbrengst van de concertavond integraal aan de solidariteitsactie van Het Rode Kruis. 

41 reacties

 • André Van der Poorten

  5 maanden geleden
  En nu ist aan de “beter”bedeelden zoals er zijn : regeringsleiders , Ceo’ S van multinationals ,enz. en onze topverdiener (navenant zijn prestaties) , onze koning !?!?!
 • An Peeters

  5 maanden geleden
  Mooi, maar hij geeft het aan als schenking bij zijn belastingen en houdt er zo ook heel wat aan over. Niet de heilige spelen, als je het niet bent. Maar vele zeer rijke bekende Vlamingen zouden zijn voorbeeld wel kunnen volgen.
 • nicole desseyn

  5 maanden geleden
  Mooi van Niels west Vlaming met hart op de juiste plaats maar in plaats van te storten aan t rode kruis zou ik persoonlijk goederen aankopen !
 • Paul Verbeeck

  5 maanden geleden
  Mooi gebaar. Maar: achteraf inbrengen bij de fiscus en diegenen die belastingen betalen draaien er voor op. Hij komt er wel positief mee in het nieuws.
 • karen bressinck

  5 maanden geleden
  Heel mooi gebaar van hem dat deze gast èèn groot hart heeft wist ik al dit had ik al zien aankomen dat hij zoiets ging doen daar kunnen ander artiesten of weldoeners een voorbeeld aan nemen