Niels Destadsbader is 7,5 kilo lichter: “Al 50 dagen geen druppel alcohol gedronken”

Persdag De Kampioenen - Viva Boma

Niels Destadsbader
Kristof Ghyselinck Persdag De Kampioenen - Viva Boma Niels Destadsbader
Niels Destadsbader staat vrijdag, zaterdag en zondag in een uitverkocht Sportpaleis. Het zal zijn fans niet ontgaan dat Niels behoorlijk scherp staat. Hij is dan ook heel wat kilo’s afgevallen.

“Ik ben opnieuw 7,5 kilo afgevallen”, vertelt Niels in Story. “Twee maanden geleden ben ik beginnen te sporten onder begeleiding en ik eet veel slaatjes en fruit. En nu heb ik ook al vijftig dagen geen druppel alcohol meer aangeraakt. Dat belooft voor na de laatste show. Vorig jaar stapte ik van het podium en nog voor ik me kon douchen, stonden ze daar al met pintjes en hamburgers. En als je vijftig dagen niet gedronken hebt, heb je niet veel nodig om snel beschonken te zijn.”

Niels voelt zich wel beter in z’n vel nu hij wat vermagerd is. “Maar het is ook saai, hoor. Je bent sociaal geïsoleerd. Vrienden gaan op café. Eén keer ben ik meegegaan om een glas water te drinken. Na anderhalf uur beginnen die zat te worden en na drie uur vertellen ze twee keer hetzelfde verhaal. Daar heb je geen hol aan als je zelf niet zat bent. Ach, de rest van mijn leven zal ik een jojo zijn. Dat heb ik van mijn moeder.”
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tom Van de Walle

  Alcohol is en blijft een dikmaker. Het is tevens voor niks nodig. Net als op een pak sigaretten zou er op alcohol een slogan mogen staan dat het drinken ervan de gezondheid ernstige schade kan toebrengen.

 • Tom Van de Walle

  Alcohol is en blijft een dikmaker. Het is tevens voor niks nodig. Net als op een pak sigaretten zou er op alcohol een slogan mogen staan dat het drinken ervan de gezondheid ernstige schade kan toebrengen.

 • Johan Beeckaert

  Dan moet Niels veel gedronken hebben. Ik drink al 5 jaar geen alcohol meer en ben niks vermagerd, mijn eetpatroon is hetzelfde gebleven. Ik dronk niet meer dan 5 à 8 glazen per week.

 • Dirk De Buyst

  Kunst... ik drink al 25j geen alcohol meer.

 • Luc Snykers

  Niels wat ik niet begrijp is als je 50 dagen van de alcohol bent dat je er terug aan begint . Aan karakter ontbreekt er niets bij jou dus hou vol !!!!!!