Niels Destadsbader heeft geen laptop, geen kredietkaart, geen Spotify

Niels Destadsbader
Wat Een Dag Niels Destadsbader
“Online iets kopen? Nog nooit gedaan.” Die opvallende bekentenis deed zanger Niels Destadsbader (31) gisteren in het Radio 1-programma ‘Nieuwe feiten’. “Ik pas m’n kleren het liefst in de winkel. Ik heb zelfs geen computer, enkel een iPad. En ik heb ook nog nooit muziek gedownload op Spotify, want ik koop liever cd’s.” 

Omdat er voor alles een eerste keer moet zijn, deed Niels live in het programma z’n eerste online aankoop: een set donkerblauwe boxershorts. Presentator Koen Fillet moest het bedrag wel voorschieten, want de zanger bleek ook geen kredietkaart te hebben. “4 euro verzendingskosten?! Da’s wel 160 frank, hé. En gelukkig wonen m’n ouders naast me, want ik ben niet thuis voor de levering. Nee, dit ga ik niet meer doen.”
54 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marjon van Doorsselaere

  4 euro verzendingskosten... ??? Al een geluk dat je tickets voor het sportpaleis maar 1600 Frank is..

 • Erik Svensson

  Het probleem met om te rekenen naar BEF is dat het totaal niet meer relevant is. Veel mensen verdienen nu maar liefst 80.000 frank per maand en een huis kost tegenwoordig al gouw 8.000.000 - 12.000.000. Inflatie heet dat. De Frank is al bijna 18 jaar verdwenen en wat toen veel was is nu peanuts. Omrekenen maakt je bijgevolg niet spaarzaam, maar eerder gierig... En dom.

 • Elody Engelen

  Ikzelf ben 24 koop ook het liefst kleren in de winkel. En koop nog dvd's en cd's. Ik heb geen Netflix en geen sportify en op Facebook kijk ik amper. En als je zo iets verteld kijken ze alzof je een uitstervend ras bent.

 • Gertie Daerden

  Zo moet het ook kunnen, goed voorbeeld.

 • Line Breemer

  Geweldig!!