Niels Destadsbader
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader © VRT

Niels Destadsbader heeft een vriendin: "Het klopt, ik ben 'van 't stroate'"

ShowbizzDe meest begeerlijke vrijgezel van Vlaanderen heeft zijn 'skwon meiske' gevonden. Niels Destadsbader (31) is 'van 't stroate'. Hij verloor zijn hart aan Julie (35), een make-upartieste van de VRT die hij leerde kennen tijdens zijn tijd als Ketnetwrapper. "Sindsdien zijn we heel goede vrienden en nu is ze ook mijn lief", bevestigt Niels.

15 reacties

 • tatjana vancompernolle

  2 jaar geleden
  Eindelijk em komt er voor uit nis al heel lang met aar samen pracht koppel en nu kunnen ze eindelijk echt van elkaar genieten
 • Leon Mertens

  2 jaar geleden
  Hoelang die bv geen Vb voor de jeugd!!
 • Elke De Vleeschouwer

  2 jaar geleden
  Em is al ettelijke jaren van tstroate volgens mij, maar de platenfirma zal het willen stilhouden hebben!
 • frans wimpers

  2 jaar geleden
  geweldig ! op dat nieuws wachten we al jaren
 • EDDY VAN LANDEGHEM

  2 jaar geleden
  geen fan van uw muziek, maar alle proficiat toegewenst.
 1. Axl Peleman (52) en Bart De Wever (52) vertellen waarom ze geen alcohol meer drinken: wat is de impact daarvan op je lichaam?
  PREMIUM

  Axl Peleman (52) en Bart De Wever (52) vertellen waarom ze geen alcohol meer drinken: wat is de impact daarvan op je lichaam?

  Van Dry January tot Tournée Minérale: een maand lang geen alcohol drinken wordt elk jaar opnieuw aangemoedigd. Voor Axl Peleman en Bart De Wever is daarentegen élke maand een alcoholvrije. Ze vertellen over hun beslissing om te stoppen met alcohol en welke veranderingen dat voor hen heeft meegebracht. Professor huisartsgeneeskunde Bert Aertgeerts legt ook uit wat langdurig drinken met je doet: “In het slechtste geval krijg je schade aan de hersenen die leidt tot geheugenstoornissen.”
 2. Madonna bijt van zich af na kritiek op haar uiterlijk: “Dit is pure leeftijdsdiscriminatie en misogynie”
  CELEBRITIES

  Madonna bijt van zich af na kritiek op haar uiterlijk: “Dit is pure leeftijds­dis­cri­mi­na­tie en misogynie”

  Na haar verschijning op de Grammy Awards zondagavond, werd Madonna (64) de talk of the town. Op sociale media krijgt de Amerikaanse zangeres te maken met hevige kritiek op haar uiterlijk. Zo vinden sommigen haar onherkenbaar en vragen ze zich af wat er met haar is gebeurd. Maar daar trekt de ster zich duidelijk niets van aan. Dat maakt ze duidelijk in een bericht op Instagram. “Ik ben blij om het voortouw te nemen en een rolmodel te zijn.”
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen: “Missverkiezing zaterdag gaat gewoon door”
  Play
  BV

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaarge­wond na aanrijding met vrachtwa­gen: “Missver­kie­zing zaterdag gaat gewoon door”

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Kruibeke, dat zegt haar vriend Nicolas Geniets aan onze redactie. Ze reed achteraan in op een vrachtwagen die stond aan te schuiven in de file richting Antwerpen. Ze was er erg aan toe, maar is bij bewustzijn en buiten levensgevaar. “Artsen zijn glas uit haar halsstreek aan het verwijderen.”