Niels Destadsbader en Karen Damen.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader en Karen Damen. © VTM

Niels Destadsbader en Karen Damen niet meer exclusief bij VTM: hij wilde meer loon, zij had geen zin meer in K3-gedoe

ShowbizzTwee paradepaarden van VTM zijn niet langer exclusief verbonden aan de commerciële zender. De onderhandelingen met Niels Destadsbader liepen spaak en Karen Damen zag een deelname aan 'K2 zoekt K3' én een nieuw exclusiviteitscontract niet zitten. Wat is de reden van de afgesprongen onderhandelingen? Wat heeft Karen haar man er mee te maken? En wat betekent dat voor de lopende programma’s?

 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Activiste Sacheen Littlefeather, die in 1973 uitgejouwd werd bij Oscars, overleden op 75-jarige leeftijd
  Play
  CELEBRITIES

  Activiste Sacheen Littlefea­ther, die in 1973 uitgejouwd werd bij Oscars, overleden op 75-jarige leeftijd

  De inheems Amerikaanse activiste Sacheen Littlefeather is op 75-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Academy of Motion Picture Arts en Sciences, de organisatie achter de uitreiking van de Oscars. Ze werd in 1973 uitgejouwd toen ze namens Marlon Brando zijn Oscar weigerde uit protest tegen de behandeling van inheemse Amerikanen door de filmindustrie. De Academy heeft zich onlangs, bijna vijftig jaar na het voorval, geëxcuseerd bij Littlefeather.