Niels Destadsbader en Karen Damen.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader en Karen Damen. © VTM

Niels Destadsbader en Karen Damen niet meer exclusief bij VTM: hij wilde meer loon, zij had geen zin meer in K3-gedoe

ShowbizzTwee paradepaarden van VTM zijn niet langer exclusief verbonden aan de commerciële zender. De onderhandelingen met Niels Destadsbader liepen spaak en Karen Damen zag een deelname aan 'K2 zoekt K3' én een nieuw exclusiviteitscontract niet zitten. Wat is de reden van de afgesprongen onderhandelingen? Wat heeft Karen haar man er mee te maken? En wat betekent dat voor de lopende programma’s?

  1. ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’-winnaars Ayse en Lorenzo trouwen volgende maand in Italië: “De regels zijn daar heel streng, maar het wordt een feest”
    PREMIUM
    Showbizz

    ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’-win­naars Ayse en Lorenzo trouwen volgende maand in Italië: “De regels zijn daar heel streng, maar het wordt een feest”

    Zonder de pandemie waren Ayse (32) en Lorenzo (31), winnaars van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’, vorig jaar al getrouwd, maar volgende maand is het dan toch eindelijk zover. Dan geven ze elkaar hun jawoord in het romantische Italië. “Onze wettelijke trouw doen we later, dan kan ik mijn kleed nog eens dragen", lacht Ayse. Daarna nemen ze een andere grote beslissing: waar zetten ze hun pop-uprestaurant verder?