Niels Albert was zaterdagochtend te gast in het Joe-programma 'Speeltijd'.
Volledig scherm
Niels Albert was zaterdagochtend te gast in het Joe-programma 'Speeltijd'. © Joe

Niels Albert blikt terug op carrière en jeugd: “Blij dat ik m’n wilde jaren heb meegemaakt voor ik Valeska leerde kennen”

ShowbizzNiels Albert (34) is een gelukkig man. Dat vertelde de ex-veldrijder zaterdagochtend in het Joe-programma ‘Speeltijd’. Hij blikte daarin terug op z'n carrière en vertelde honderduit over z’n grote liefde Valeska Van den Broecke en die keer dat hij gearresteerd werd door de politie.

1 reactie

 • Lois Verdonk

  2 weken geleden
  Na Liboton de beste Belgische veldrijder, met alle respect voor De Vlaminck en De Clercq .
 1. Niels Albert over zijn deelname aan ‘Een Echte Job’ op VTM én zijn leven in Tremelo: “Ik deed eigenlijk twee jobs tegelijk en klopte dagen van 18 uur”
  PREMIUM

  Niels Albert over zijn deelname aan ‘Een Echte Job’ op VTM én zijn leven in Tremelo: “Ik deed eigenlijk twee jobs tegelijk en klopte dagen van 18 uur”

  Voormalig veldrijder Niels Albert (34) was wekenlang te zien in het televisieprogramma ‘Een Echte Job’ op VTM. Hij ruilde zijn fietsenwinkel in Tremelo een tijdlang in voor een intensieve stage op de dienst orthopedie en trauma van het UZ Gent. Of toch niet helemaal. “Ik deed eigenlijk twee jobs tegelijk en klopte soms dagen van 18 uur”, vertelt hij. Het programma liep deze week op z'n einde, maar Niels blikt er met veel emotie en respect op terug. “Ik moet toegeven, ik had de job onderschat.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"