Niels Albert was zaterdagochtend te gast in het Joe-programma 'Speeltijd'.
Volledig scherm
Niels Albert was zaterdagochtend te gast in het Joe-programma 'Speeltijd'. © Joe

Niels Albert blikt terug op carrière en jeugd: “Blij dat ik m’n wilde jaren heb meegemaakt voor ik Valeska leerde kennen”

ShowbizzNiels Albert (34) is een gelukkig man. Dat vertelde de ex-veldrijder zaterdagochtend in het Joe-programma ‘Speeltijd’. Hij blikte daarin terug op z'n carrière en vertelde honderduit over z’n grote liefde Valeska Van den Broecke en die keer dat hij gearresteerd werd door de politie.

1 reactie

 • Lois Verdonk

  2 maanden geleden
  Na Liboton de beste Belgische veldrijder, met alle respect voor De Vlaminck en De Clercq .
 1. Vreemde carrièrezet: Kardashians breiden hun imperium uit met ‘Kardashian Kards’ postkaartjes
  Celebrities

  Vreemde carrière­zet: Kardas­hians breiden hun imperium uit met ‘Kardashian Kards’ postkaart­jes

  Nu we afscheid moeten nemen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ is het afwachten wat de familie zal doen nadat hun realityshow definitief van de buis verdwijnt. Het doorgaans goed ingelichte TMZ meent zopas ontdekt te hebben wat hun eerstvolgende zet zal zijn. De redactie kon uit een aanvraag tot copyright opmaken dat de Kardashians van plan zijn om hun eigen postkaartjes te ontwerpen.
 2. Niels Albert over zijn deelname aan ‘Een Echte Job’ op VTM én zijn leven in Tremelo: “Ik deed eigenlijk twee jobs tegelijk en klopte dagen van 18 uur”
  PREMIUM

  Niels Albert over zijn deelname aan ‘Een Echte Job’ op VTM én zijn leven in Tremelo: “Ik deed eigenlijk twee jobs tegelijk en klopte dagen van 18 uur”

  Voormalig veldrijder Niels Albert (34) was wekenlang te zien in het televisieprogramma ‘Een Echte Job’ op VTM. Hij ruilde zijn fietsenwinkel in Tremelo een tijdlang in voor een intensieve stage op de dienst orthopedie en trauma van het UZ Gent. Of toch niet helemaal. “Ik deed eigenlijk twee jobs tegelijk en klopte soms dagen van 18 uur”, vertelt hij. Het programma liep deze week op z'n einde, maar Niels blikt er met veel emotie en respect op terug. “Ik moet toegeven, ik had de job onderschat.”
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis