Nicole Kidman sluit derde seizoen ‘Big Little Lies’ niet uit

Evan Agostini/Invision/AP
Hoewel er nog geen nieuw verhaal klaarligt voor een derde seizoen van ‘Big Little Lies’, sluit hoofdrolspeler Nicole Kidman niet uit dat de serie alsnog een vervolg krijgt. “We zullen dit als groep beslissen. We luisteren naar hoe mensen reageren”, zegt de actrice tegen Entertainment Weekly.

De laatste aflevering van de tweede reeks van de populaire HBO-serie, waarin ook Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Laura Dern en Shailene Woodley een hoofdrol vertolken, werd vorige week uitgezonden. Om te voorkomen dat ze alvast verhaallijnen voor een mogelijk derde seizoen verklapt, doet Nicole bewust geen uitspraken over het open einde van het tweede seizoen. “Het is waarschijnlijk beter om het een beetje mysterieus te houden.”

‘Big Little Lies’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty. Het eerste seizoen uit 2017 omvatte het volledige verhaal van het boek. Vanwege het succes werd Liane gevraagd een nieuw verhaal te pennen voor een tweede reeks.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Nikolaas Bouman

    Wat zier ze er eng uit! Is dit echt Nicole Kidman? Nee, toch? Kijk eens wat minder vaak in de spiegel van de plastisch cosmetisch chirurg!!!!!