Nicole en Hugo vertellen in Primo hoe ze de moed erin houden nadat er opnieuw kanker werd vastgesteld bij de zangeres.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole en Hugo vertellen in Primo hoe ze de moed erin houden nadat er opnieuw kanker werd vastgesteld bij de zangeres. © Norbert Scanella / PanoramiC

Nicole houdt de moed erin na nieuwe kankerdiagnose: “Maar als ik zou sterven, moet Hugo iemand anders zoeken”

ShowbizzDat Nicole (74) opnieuw tegen borstkanker strijdt, vijftien jaar nadat ze eerder getroffen werd door de ziekte, kon u hier afgelopen week al lezen. In dit uitgebreide dubbelgesprek met wederhelft Hugo (73) vertelt de zangeres over de moeilijke maanden die ze achter de rug heeft, maar kijkt ze ook hoopvol vooruit naar de toekomst. Al gaat het koppel het gesprek over de dood niet uit de weg. “Mijn broer moet ervoor zorgen dat we beiden gecremeerd worden en dat onze as vervolgens in één urne terechtkomt”, vertelt Hugo openhartig.

27 reacties

 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  R.I.P. Nicole.
 • monticelli mario

  1 jaar geleden
  Mooi koppel houdt de moed erin
 • LUC VERBRAECKEN

  1 jaar geleden
  Heel veel sterkte Nicole en Hugo!
 • Maria Maes

  1 jaar geleden
  Veel sterkte
 • Lisette Nelissen

  1 jaar geleden
  Als BV is het ook niet simpel al die onderzoeken in het ziekenhuis. Bij haar eerste kanker heb ik Nicole op de röntgen afdeling van het UZ Jette gezien. Ze had zich achter een muurtje bij de wachtzaal verstopt en vluchtte a.h.w. een kleedhokje in toen haar naam werd afgeroepen. Veel sterkte.
 1. Kanye ‘Ye’ West beschuldigt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West beschul­digt Kim Kardashian van overspel met Chris Paul: “Dit is alweer een leugen”

  Kanye ‘Ye’ West (45) dropte opnieuw een bommetje op Twitter. In de veronderstelling dat hij spoedig weer van het platform zou verbannen worden, schreef hij: “Ik heb deze man met Kim betrapt”, met daarbij een foto van profbasketballer Chris Paul (37). Insiders ten huize Kardashian ontkennen intussen alle geruchten: “Hij wil haar voorstellen als iemand die met iedereen slaapt.”