Nicole en Hugo maken zich ondanks moeilijke relatie zorgen om Johny Voners: “We hebben de deur altijd opengelaten”

Nicole en Hugo
Kristof Ghyselinck Nicole en Hugo
Dat hun vriend Johny Voners (74) zijn carrière even on hold zet voor zijn nieuwe kankerbehandeling, verontrust Nicole Josy (73) en Hugo Sigal (72). Dat vertellen ze in Story. 

“Dat hij weer een behandeling moet ondergaan, is geen goed teken…”, zucht Hugo. “Ik heb Johny veel sterkte gewenst via sms, maar hij heeft nog niet gereageerd. Zijn hoofd staat er waarschijnlijk niet naar. Ik hoop dat hij erdoor komt.” Een bezoekje zit er ook niet in, zegt hij. “Nee, dat ga ik niet plots doen. Ik weet trouwens ook niet waar hij momenteel woont. Maar we zien wel hoe het loopt. Sinds de scheiding van Janine (Bischops, met wie Johny 33 jaar samen was, red.) ligt het moeilijk… Ik vind het heel spijtig wat er tussen hen gebeurd is, want we hebben ons destijds rot geamuseerd met ons vieren. Hij zegt dat we voor Janine hebben gekozen, maar dat is niet zo, we hebben de deur altijd opengelaten. Ik had hem voorgesteld om te komen praten toen hij bij ons in de buurt moest optreden, maar daar heeft hij nooit op geantwoord. Toen hij vorig jaar de eerste keer met kanker werd geconfronteerd, heb ik hem wel een sms gestuurd en toen heeft hij wel geantwoord, dat was fijn.”

Lees het volledige interview met Nicole en Hugo in Story. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bart Vrancken

    De nagel op de kop , Loesje ! Tijdens mijn moeilijke periode ook amper een handvol mensen gezien en nog eens een handje vol gehoord. Nochtans dacht ik veel meer 'vrienden' te hebben die mij beloofden mij terug te 'helpen' nadat ik hen geholpen had... Helaas... Impressionant hoe mensen echt zijn. Achter sympathieke gezichten gaat vaak een zure ingesteldheid schuil, zelfs bij familie. Laat ons hopen dat Johnny terug in orde komt, echte vriendschap tilt hem meer op dan ouwe koeien uit de gracht.

  • Loesje Vranken

    Zulke bevindingen zwier je niet in de media. Door zulke uitspraken pep je geen zieke mensen op, ook niet met sms. Een bezoekje dat pept op en niet alleen bij ziekte. In nood en ziekte kent mijn zijn ware, echte vrienden.Mensen graag zien terwijl ze leven dat is prachtig !! Spijtig, mensen komen met 100 bijéén op hun laatste bijeenkomst. WAAROM : niet voor de mens zelf want die kan u niet meer welkom zeggen, maar om gezien te worden !!

  • Ludovic KESSELAERS

    Vervangt vorige mail. Heel slim. Dat zal Jhonny veel moed en hoop geven dat het goed komt. Ik hoop hem terug in actie te zien, zoals vroeger. En altijd dat negatieve omtrent kanker. Blijf optimist mensen . Zelf een zware kanker, na een lange volgehouden strijd te boven gekomen. Nu 90 en top fit.