Nicole en Hugo
Volledig scherm
Nicole en Hugo © Kristof Ghyselinck

Nicole en Hugo maken zich ondanks moeilijke relatie zorgen om Johny Voners: “We hebben de deur altijd opengelaten”

ShowbizzDat hun vriend Johny Voners (74) zijn carrière even on hold zet voor zijn nieuwe kankerbehandeling, verontrust Nicole Josy (73) en Hugo Sigal (72). Dat vertellen ze in Story. 

3 reacties

 • Bart Vrancken

  1 jaar geleden
  De nagel op de kop , Loesje ! Tijdens mijn moeilijke periode ook amper een handvol mensen gezien en nog eens een handje vol gehoord. Nochtans dacht ik veel meer 'vrienden' te hebben die mij beloofden mij terug te 'helpen' nadat ik hen geholpen had... Helaas... Impressionant hoe mensen echt zijn. Achter sympathieke gezichten gaat vaak een zure ingesteldheid schuil, zelfs bij familie. Laat ons hopen dat Johnny terug in orde komt, echte vriendschap tilt hem meer op dan ouwe koeien uit de gracht.
 • Loesje Vranken

  1 jaar geleden
  Zulke bevindingen zwier je niet in de media. Door zulke uitspraken pep je geen zieke mensen op, ook niet met sms. Een bezoekje dat pept op en niet alleen bij ziekte. In nood en ziekte kent mijn zijn ware, echte vrienden.Mensen graag zien terwijl ze leven dat is prachtig !! Spijtig, mensen komen met 100 bijéén op hun laatste bijeenkomst. WAAROM : niet voor de mens zelf want die kan u niet meer welkom zeggen, maar om gezien te worden !!
 • Ludovic KESSELAERS

  1 jaar geleden
  Vervangt vorige mail. Heel slim. Dat zal Jhonny veel moed en hoop geven dat het goed komt. Ik hoop hem terug in actie te zien, zoals vroeger. En altijd dat negatieve omtrent kanker. Blijf optimist mensen . Zelf een zware kanker, na een lange volgehouden strijd te boven gekomen. Nu 90 en top fit.
 1. Met deze jurk zal Geike optreden op het Songfestival
  Play

  Met deze jurk zal Geike optreden op het Songfesti­val

 2. Is Axel eindelijk erfgenaam van La Esterella op het spoor?
  Play

  Is Axel eindelijk erfgenaam van La Esterella op het spoor?