Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”

ShowbitsNicolas De Bruyn (35) is een opmerkelijke nieuwkomer in ‘The Sky is the Limit’. Hij stampte een eigen fitnessketen uit de grond en bouwt het grootste wellnesscentrum van het land. Maar hij wil ook het geheim van veel geld verdienen, delen met iedereen via zijn Business Academy. “Ik geloof dat iedereen rijk kan worden. Als je doet wat ik doe, word je rijk”, belooft hij aan Senne in een nieuwe Showbits.

13 reacties

 • Marie-Louise Albertine mathys

  2 maanden geleden
  Dat wat hij vertelt zal niet genoeg zijn. De juiste mensen kennen en veel geluk hebben met de gezondheid enz...
 • wim penninck

  2 maanden geleden
  Rijk worden is niet belangrijk ,het enige dat telt is gelukkig zijn.
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Ik ben beginnen luisteren en heb zijn gezever afgezet.
 • Noppe Bart

  2 maanden geleden
  Nicolas doét echt dingen waar veel bedrijfsleiders van kunnen leren om hun business te laten groeien. Hij is niet de zoveelste theoreticus die alleen maar mooie theorieën vertelt. Hij weet wat hij vertelt en hij heeft bewijzen in de praktijk dat dit werkt.
 • Bavo Verstraeten

  2 maanden geleden
  Heb zelf ooit een korte intro gevolgd bij zijn Academy. Veel vorm, weinig inhoud. Was vooral geschokt door het erbarmelijke intellectuele niveau van zijn medewerkers die 'klanten' moesten helpen ronselen tijdens de pauze. Beetje zielig eigenlijk om te denken dat dit soort Amerikaanse onzin in Vlaanderen mensen rijk gaat maken.
 1. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 3. Pech voor Karen Damen die afhaakt voor 'The Masked Singer’: "Voortaan ook prijs voor beste speurder”
  Play
  Showbits
  18

  Pech voor Karen Damen die afhaakt voor 'The Masked Singer’: "Voortaan ook prijs voor beste speurder”

  “Het zijn grote schoenen om te vullen.” Jens Dendoncker heeft het de afgelopen weken al een paar keer gezegd in interviews over ‘The Masked Singer’. Hij volgt namelijk Niels Destadsbader op als presentator van het superpopulaire programma. Maar breekt het koude zweet hem uit, één uur voor de eerste opname van de show? Jarne was er exclusief bij voor Showbits. Hij vertelt onder meer dat er ook een wedstrijd onder de speurders komt. Pech dus voor de fanatiekste speurder van allemaal: Karen Damen. Want zij is er in dit derde seizoen niet meer bij. Bekijk het hele interview met Jens voor de rollercoaster van ‘The Masked Singer’ van start gaat.