Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”

ShowbitsNicolas De Bruyn (35) is een opmerkelijke nieuwkomer in ‘The Sky is the Limit’. Hij stampte een eigen fitnessketen uit de grond en bouwt het grootste wellnesscentrum van het land. Maar hij wil ook het geheim van veel geld verdienen, delen met iedereen via zijn Business Academy. “Ik geloof dat iedereen rijk kan worden. Als je doet wat ik doe, word je rijk”, belooft hij aan Senne in een nieuwe Showbits.

13 reacties

 • Marie-Louise Albertine mathys

  2 maanden geleden
  Dat wat hij vertelt zal niet genoeg zijn. De juiste mensen kennen en veel geluk hebben met de gezondheid enz...
 • wim penninck

  2 maanden geleden
  Rijk worden is niet belangrijk ,het enige dat telt is gelukkig zijn.
 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Ik ben beginnen luisteren en heb zijn gezever afgezet.
 • Noppe Bart

  2 maanden geleden
  Nicolas doét echt dingen waar veel bedrijfsleiders van kunnen leren om hun business te laten groeien. Hij is niet de zoveelste theoreticus die alleen maar mooie theorieën vertelt. Hij weet wat hij vertelt en hij heeft bewijzen in de praktijk dat dit werkt.
 • Bavo Verstraeten

  2 maanden geleden
  Heb zelf ooit een korte intro gevolgd bij zijn Academy. Veel vorm, weinig inhoud. Was vooral geschokt door het erbarmelijke intellectuele niveau van zijn medewerkers die 'klanten' moesten helpen ronselen tijdens de pauze. Beetje zielig eigenlijk om te denken dat dit soort Amerikaanse onzin in Vlaanderen mensen rijk gaat maken.
 1. Noémi Wolfs strikt Clouseau als openingsact voor haar trouwfeest: “We zullen er staan”
  BV

  Noémi Wolfs strikt Clouseau als openings­act voor haar trouwfeest: “We zullen er staan”

  Noémie Wolfs (35) stapt binnenkort in het huwelijksbootje met Balthazar-bassist Simon Casier. Maar de bride to be heeft één ultieme droom. Dat Clouseau haar favoriete nummer ‘Nobelprijs’ zingt op haar trouwfeest. In het Radio 1-programma ‘Belpop helden’ grijpt de zangeres haar kans, waarna ze tot haar grote vreugde een enthousiaste Koen Wauters (55) aan de lijn krijgt. “Als er een kans is dat we er kunnen geraken, komen we met plezier zingen.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.