Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' is opnieuw verliefd.
Volledig scherm
Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' is opnieuw verliefd. © Dieter Bacquaert/Instagram @nick_laenen - Fotomontage HLN

Nick uit ‘Blind Getrouwd’ over nieuwe vriend: “Bij hem kom ik voor het eerst tot rust”

ShowbizzNick Laenen (40), die vorig jaar deelnam aan het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’, waarin hij een koppel vormde met Christophe Ramont (39), is opnieuw verliefd. Dat maakte hij zelf bekend op Instagram door een foto te posten van zichzelf in de armen van een niet zichtbare partner. “Hij wil liever niet in de schijnwerpers staan, en dat respecteer ik volledig. Ik vind het ook prima om de liefde van mijn leven lekker voor mezelf te houden”, zegt Nick.

1 reactie

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat dat gezever nu eens stoppen. Moet men op TV een vrouw komen zoeken of zijn liefdesleven uit de doeken doen ? Blijkbaar lokt dit veel "kijkers". Hoe dwazer de programma's hoe meer volk. Thuis en Familie zijn daar twee mooie voorbeelden van. Vooral niet nadenken; alleen stom zitten te gapen.
 1. Zo ziet de eerste zomer van ‘Blind Getrouwd’-koppel Candice en Marijn eruit: “Samenwonen? Dat zou raar zijn”
  PREMIUM
  Showbizz

  Zo ziet de eerste zomer van ‘Blind Ge­trouwd’-kop­pel Candice en Marijn eruit: “Samenwonen? Dat zou raar zijn”

  Tien maanden zijn Candice (32) en Marijn (36), het enige koppel dat het laatste Blind Getrouwd-seizoen overleefde, intussen getrouwd. In een openhartig gesprek vertellen de twee alles over hun eerste zomer, samen. “Voor Candice was het een serieuze vuurdoop met mijn moeder, stiefvader en oudste zus.” Het struikelblok blijft echter de grote afstand tussen hun woonplaatsen, en samenwonen is nog niet aan de orde. “Zondagavond is het best lastig, die valiezen pakken.”
 2. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriend en is nu ook plusmama: “Ik vroeg hem meteen of hij nóg eens papa wilde worden”
  PREMIUM
  Showbizz

  Laura uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een nieuwe vriend en is nu ook plusmama: “Ik vroeg hem meteen of hij nóg eens papa wilde worden”

  Tussen Laura Lieckens (29) en haar ‘Blind Getrouwd’-echtgenoot Sonny werd het vorig jaar niets. En ook in de daaropvolgende maanden vond ze niet meteen het dekseltje dat op haar potje past. Maar de zoektocht is voorbij, want nu is er Yorben (29). Hij is elektricien, papa van Enthe (4), én ondertussen al een halfjaar haar vriend. En ze leerden elkaar kennen op een wel heel originele manier, vertelt de verliefde Laura in dit gesprek over hun relatie, plusmama zijn en de verstandverhouding met Yorbens ex.
 3. Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ verbreekt z’n verloving: “Ik was niet meer 100% gelukkig bij Kelsey”
  PREMIUM
  Showbizz

  Lothar uit ‘Blind Getrouwd’ verbreekt z’n verloving: “Ik was niet meer 100% gelukkig bij Kelsey”

  Er komt dan toch géén huwelijk. Lothar Callaerts (27), bekend van ‘Blind Getrouwd’, en z’n verloofde Kelsey zijn ruim een halfjaar na hun verloving uit elkaar. “Ik was de controle wat kwijt”, verklaart Lothar, die op tv destijds zonder succes gekoppeld werd aan Tatiana ‘Tati’ Rogier, over de pijnlijke breuk. “Kelsey zag dit absoluut niet aankomen.”
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Na anderhalf jaar relatie zetten Miguel Dheedene en Aisha Van Zele ook samen stappen in zakenwereld: restaurants Ferrier 30 en Puro 26 nu in handen van showbizzkoppel
  Antwerpen

  Na anderhalf jaar relatie zetten Miguel Dheedene en Aisha Van Zele ook samen stappen in zakenwe­reld: restau­rants Ferrier 30 en Puro 26 nu in handen van showbizz­kop­pel

  Voormalig televisiegezicht Aisha Van Zele en haar partner Miguel Dheedene nemen de Italiaanse restaurants Ferrier 30 en Puro 26 op het Antwerpse Zuid over. Daarmee zetten ze als koppel de eerste stappen samen in de zakenwereld. “De restaurants zijn reeds goed geoliede machines, aan ons om ze goed geolied te houden”, aldus Aisha.