Netsky.
Volledig scherm
Netsky. © RV

Netsky reageert teleurgesteld nu Tomorrowland niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisatie en artiesten”

MuziekGisteren moesten veel dj’s en de organisatie van Tomorrowland een zware klap verwerken. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Ook Netsky (32) moest even slikken toen hij het triestige nieuws te horen kreeg. “Het team van Tomorrowland is heel flexibel en stond open om samen met de staat te zoeken naar een oplossing. Het is dan ook jammer dat er zo weinig dialoog is”, aldus de Belgische dj.

5 reacties

 • Ronny Gyles

  1 maand geleden
  Een beetje gezond verstand mag nog steeds hoor. Op TML kan niemand dansen zonder anderen aan te raken, op geen enkel festival trouwens. Of gaan ze overal aparte boxen met 1,5m afstand bouwen voor iedere festival hanger?
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Verbind u dan ook niet aan zoiets dat nu nog zo risicovol is he zeg. Denk eerst eens na.
 • Fred De Meulemeester

  1 maand geleden
  Artiesten verdienen genoeg en hebben zeker veel minder last dan de gewone doorsnee mens.Dat ze als rijke tiesten willen leven is hun probleem.
 • Kristof Vandenbroucke

  1 maand geleden
  TML kan mss eens contact opnemen met het stadsbestuur van Hasselt?
 • Filip Willems

  1 maand geleden
  Misschien het festival enkel toegankelijk maken voor Belgen, hebben die ook eens allemaal een kans!
 1. Stadsschouwburg pronkt weer in volle glorie: anderhalf jaar na première schittert cast van MAMMA MIA! weer op het podium
  Antwerpen

  Stads­schouw­burg pronkt weer in volle glorie: anderhalf jaar na première schittert cast van MAMMA MIA! weer op het podium

  Ruim anderhalf jaar na de première kunnen de meer dan 50.000 ticketkopers van de feelgood-musical MAMMA MIA! weer plaatsnemen in de tribunes van de Antwerpse Stadsschouwburg. Na maandenlang repeteren schitterden Vlaamse actrices Tinne Oltmants, Evi Hanssen en Ann Van den Broeck gisterenavond weer op het podium. Voor acteur-regisseur Stany Crets was de avond geslaagd: “Het minutenlange slotapplaus was overweldigend. Ik zag heel wat mensen een traantje wegpinken.”