Netsky.
Volledig scherm
Netsky. © RV

Netsky reageert teleurgesteld nu Tomorrowland niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisatie en artiesten”

MuziekGisteren moesten veel dj’s en de organisatie van Tomorrowland een zware klap verwerken. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Ook Netsky (32) moest even slikken toen hij het triestige nieuws te horen kreeg. “Het team van Tomorrowland is heel flexibel en stond open om samen met de staat te zoeken naar een oplossing. Het is dan ook jammer dat er zo weinig dialoog is”, aldus de Belgische dj.

5 reacties

 • Ronny Gyles

  3 maanden geleden
  Een beetje gezond verstand mag nog steeds hoor. Op TML kan niemand dansen zonder anderen aan te raken, op geen enkel festival trouwens. Of gaan ze overal aparte boxen met 1,5m afstand bouwen voor iedere festival hanger?
 • Leen Demeyer

  3 maanden geleden
  Verbind u dan ook niet aan zoiets dat nu nog zo risicovol is he zeg. Denk eerst eens na.
 • Fred De Meulemeester

  3 maanden geleden
  Artiesten verdienen genoeg en hebben zeker veel minder last dan de gewone doorsnee mens.Dat ze als rijke tiesten willen leven is hun probleem.
 • Kristof Vandenbroucke

  3 maanden geleden
  TML kan mss eens contact opnemen met het stadsbestuur van Hasselt?
 • Filip Willems

  3 maanden geleden
  Misschien het festival enkel toegankelijk maken voor Belgen, hebben die ook eens allemaal een kans!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).