AP / Netflix
Volledig scherm
© AP / Netflix

Netflix verwent fans met eerste beelden van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’, ‘Bridgerton’ en het vijfde seizoen van ‘The Crown’

TVHet streamingplatform Netflix heeft zijn fans dit weekend goed in de watten gelegd. Zo kregen we van het platform onder meer de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ en ‘Bridgerton’ voorgeschoteld. Daarnaast maakte Netflix ook nog de releasedatum voor het nieuwe seizoen van ‘The Crown’ en ‘Tiger King’ bekend.

1 reactie

 • Kris Claes

  4 weken geleden
  Ieder zijn mening maar als je deze titels al onder de noemer verwend gaat plaatsen. Doodsaaie series waar ik nog niet eens de moeite wil doen om nog maar de trailer te bekijken. Hebben we echt niets beter te bieden?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.