De Britse prins Harry.
Volledig scherm
De Britse prins Harry. © EPA

Netflix-serie ‘The Crown’ wanhopig op zoek naar (jonge) prins Harry: alle inschrijvingen welkom

TVHet wachten is bijna voorbij. Vanaf 9 november verschijnt het vijfde seizoen van de populaire serie ‘The Crown’ op Netflix. Er komt ook nog een zesde seizoen aan, waarin onder meer de rollen van prins William en prins Harry erg belangrijk zijn. Maar voor die laatste is nog altijd geen geschikte acteur gevonden. Altijd al gedroomd van een acteercarrière? Liefhebbers kunnen een poging wagen en zich inschrijven via de officiële castingsite.

0 reacties

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.