REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Netflix kondigt documentaire aan over ex-Playmate Anna Nicole Smith

TVNetflix zal een documentaire uitbrengen over het leven van Anna Nicole Smith. Dat kondigde de streaminggigant donderdag aan. De film zal nooit eerder vertoonde beelden bevatten uit een onuitgebrachte documentaire over het model.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Deepfakespecialist Chris Umé heeft eerste grote Amerikaanse deal beet: “Tom Hanks zal er in onze film precies zo uitzien als in ‘Forrest Gump’”
  PREMIUM

  Deepfake­spe­ci­a­list Chris Umé heeft eerste grote Amerikaan­se deal beet: “Tom Hanks zal er in onze film precies zo uitzien als in ‘Forrest Gump’”

  Limburger Chris Umé (33), bekend van de deepfakevideo’s van Tom Cruise en de wedergeboorte van Elvis Presley in ‘America’s Got Talent’, verovert nu ook Hollywood. Dit jaar nog zal zijn technologie gebruikt worden in een nieuwe film met Tom Hanks, die als 66-jarige acteur zichzelf als twintiger zal spelen. Umé ziet het groots: “Dit moet Oscar-materiaal worden.”
 3. KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame
  Play
  Celebrities

  KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame

  Elke celebrity droomt ervan om ooit een eigen ster te krijgen op de prestigieuze Hollywood Walk of Fame. Voor de broers Joe, Kevin en Nick Jonas, oftewel de Jonas Brothers, werd deze droom eindelijk werkelijk. “Mama, papa, we did it!” Maar er was vooral één opvallende aanwezige die tijdens de ceremonie met alle aandacht aan de haal ging: Nick’s eenjarige dochtertje Malti Marie.