Pamela Anderson
Volledig scherm
Pamela Anderson © EPA

Netflix-documentaire over Pamela Anderson in de maak (en ze werkt er zelf aan mee)

TVDankzij de Disney+-reeks ‘Pam & Tommy’ keken we al een (fictief) inkijkje in het leven van Pamela Anderson (54). Het houdt streamingrivaal Netflix echter niet tegen om met een documentaire over de ‘Baywatch’-ster naar buiten te komen. En die werkt daar maar al te graag aan mee. 

 1. Video van woeste prins William duikt op en gaat viraal, paleis grijpt onmiddellijk in
  Royalty
  20

  Video van woeste prins William duikt op en gaat viraal, paleis grijpt onmiddel­lijk in

  Een opgedoken filmpje waarin de Britse prins William (40) een fotograaf uitscheldt voor ‘walgelijk’ en hem verwijt zijn gezin te stalken is viraal gegaan. De video verscheen maandag op YouTube en werd op korte tijd tienduizenden keren bekeken, waarna de beelden ook veelvuldig via andere sociale media werden gedeeld. Het Britse koningshuis greep onmiddellijk in en liet de opname verwijderen.
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.