Netflix deelt nieuwe teaser van laatste seizoen ‘La Casa de Papel’

TVFans van ‘La Casa de Papel’ wachten momenteel vol ongeduld op het vijfde en laatste seizoen van de populaire Netflixreeks. Iets wat op zich al erg genoeg is, want het laatste deel laat nu al een tijdje op zich wachten. Al trekken ze zich bij het streamingplatform daar niet veel van aan. En om het allemaal nog een beetje erger te maken, deelde Netflix nog een nieuwe teaser van het allerlaatste seizoen van de Spaanse serie. 

0 reacties

 1. Netflix verwent fans met eerste beelden van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’, ‘Bridgerton’ en het vijfde seizoen van ‘The Crown’
  TV
  1

  Netflix verwent fans met eerste beelden van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’, ‘Bridgerton’ en het vijfde seizoen van ‘The Crown’

  Het streamingplatform Netflix heeft zijn fans dit weekend goed in de watten gelegd. Zo kregen we van het platform onder meer de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ en ‘Bridgerton’ voorgeschoteld. Daarnaast maakte Netflix ook nog de releasedatum voor het nieuwe seizoen van ‘The Crown’ en ‘Tiger King’ bekend.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.