Nelly moet vechten tegen 'bewijzen' in vermeende verkrachtingszaak

Nelly
ANP Nelly
Er zijn bewijzen in de vermeende verkrachtingszaak rond rapper Nelly. De vrouw die Nelly aanklaagt zou beschikken over foto's van de avond en er werden ook beelden gemaakt met securitycamera's.

Rapper Nelly werd in oktober door de politie aangehouden en verhoord op verdenking van verkrachting. De Amerikaanse superster ontkende de feiten steevast en zou de vrouw ook zelf voor de rechtbank slepen.Monique Green, zoals ze heet, bleef toch voet bij stuk houden en komt nu ook met bewijzen. 

Er zijn foto's vrijgekomen met de kleding die de twee de bewuste avond droegen en er zijn ook beelden van in de tourbus. De feiten zouden daar gebeurd zijn. Ook het ondergoed van de twee zou op de foto's staan. De Amerikaanse website TMZ heeft het ook over bewakingsbeelden, maar die zijn nog niet vrijgegeven. 

Sinds de beschuldigingen hebben veel collega's Nelly publiekelijk bijgestaan door te zeggen dat de beschuldigingen vals zijn. Onder hen Akon en T.I.. Die laatste stuurde ook op zijn Instagrampagina een foto de wereld in waarin hij collega's waarschuwde voor zulke praktijken van fans.  
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Benny Marcelo

    Voor zover we weten zijn rappers enorm respectvol voor vrouwen :-)