VTM 2
Volledig scherm
© VTM 2

‘Neighbours’ wordt nieuwe vaste afspraak bij VTM 2

TVEverybody needs good neighbours’, daar is ook VTM 2 het mee eens. De zender pakt vanaf maandag 14 juni uit met de Australische reeks ‘Neighbours’ als nieuwe vaste afspraak in de vooravond.

5 reacties

 • Nancy Van Waeleghem

  4 maanden geleden
  Heel, heel blij dat neighbours nu elke weekdag te zien is. We zijn wel 1,5 jaar achter. Dit kwam omdat neighbours altijd plaats moest maken voor : koers, koers, koers, hockey, voetbal , extra nieuws, ...op vrt. Fan van het eerste uur 35 jaar geleden toen neighbours enkel’te zien was op de bbc.
 • Jean Petermans

  5 maanden geleden
  En natuurlijk reclameblokken ertussen, joepie.
 • Ronald Van der Cruyssen

  5 maanden geleden
  Yeah joepi allemaal nieuwe zenders met de zelfde rommel ✌️
 • Francoise Derboven

  5 maanden geleden
  Super cool 👍👍
 • Maarten Jacobs

  5 maanden geleden
  Gaan die dan weg bij de VRT?
 1. INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”
  Play
  Film

  INTERVIEW. ‘Halloween Kills’-actrices Jamie Lee Curtis en Judy Greer: “De opnames waren héél eng”

  Jamie Lee Curtis kruipt in ‘Halloween Kills’ voor de zesde (!) keer alweer in de huid van horrorlegende Laurie Strode. De 62-jarige actrice, die amper 19 jaar was toen ze in de eerste ‘Halloween’ verscheen, zag doorheen de jaren heel wat tegenspelers de revue passeren, onder wie ook een resem acteurs voor het personage van Michael Myers aka ‘The Shape’. Sinds 2018 is die rol voor James Jude Courtney (64) weggelegd, die volgens Curtis wel erg ‘method’ te werk ging op de set: “James schermde zich volledig af van de rest en weigerde om met ons te praten.”
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.